hulluja on monenlaisia…

Hah! Joskus sitä on vähän turhan suuret luulot itsestään ja pystymisestään. hyvähän se tietty on että on optimistinen, mutta sitte kun kävelee turvakaukalo käsivarrella jäistä pulkkamäkeä ylös ja alas tai hakee tuulen mukana lentänyttä pulkkaa metsästä, tulee mieleen että tän olis ehkä voinut hoitaa fiksumminkin.

Mutku on hiihtoloma, aurinko paistaa ja vielä on lunta mäessä. Sekin saattaa tässä viikon aikana muuttua. Lupasin tytöille tai oikeastaan Naimille (joka on ulkoilmaa rakastava ikiliikkuja) että tänään mennään pulkkamäkeen sitten kun pojat on poissa.

2015-02-16 15.14.39~2

Rilli on allergian siedätyshoidossa ja siinä vierähtää aina muutama tunti joka maanantai. Birk on kiltti ja hoitaa sen, niin mun ei tarvitse. Pojat siis olivat siellä ja kun nyt oli luvattu niin lähdettiin sitten tyttöjen (sekä Leevi-vauvan) kanssa pulkkamäkeen.

Pukeminen on operaatio itsellään, eikä suinkaan se suosituin asia (varsinkaan nimeltämainitsemattomalle E:lle) vaikka onkin välttämätöntä (toisille se ei tosin tunnu olevan edes välttämätöntä ellei äiti pakottaisi). Selvitiin siitä tällä kertaa kuitenkin ilman suurempaa tappelua. päästiin semi-marinalla. Yritin motivoida sanomalla että älkää nyt viitsikö kun teillä tulee olemaan kuitenkin tosi kivaa.

Pulkkamäessä tuuli niin että tukka lähtee päästä. Mulle tuli kylmä jo kun astuttiin ulos autosta, vaikka aurinko paistoikin. Loppujen lopuks kävi siis niin, että mä päädyin suhaamaan sitä rinnettä ylös alas turvakaukalon kanssa (tämä ei ollut alkuperäinen tarkoitus. Oli tosi kätevää (not). (Tarkoitus oli että tytöt laskee myös Naimin kanssa ja kävelevät/vetävät pulkkansa itse ylös).

Sitten kävi niin että Vei ja E halus laskea yhdessä rattikelkalla ja laitettin E:n pulkka väärinpäin kinokseen odottamaan. Vähän ajan päästä en nähnyt enää pulkkaa ja sitten kun kysyin E:ltä että missä sun pulkka on, niin hän sanoi että ”sun piti vahtia sitä” (se on muuten vielä uus pulkka. myöhäiseksi synttärilahjaks saatu ukilta).

Vähän aikasemmin olin kattonut että joku on jättäny pulkkansa tonne mettään ja onpa muuten saman värinen kun meillä…

Viihdyttiin me sentään runsas puol tuntia ja pulkkakin saatiin pelastettua, mutta ens kerralla otan suosiolla mukaan jonkun toisenkin aikuisen ja Leeville vaunut. 🙂 Lapset kyllä sanoi että: ”sä sanoit että meillä on hauskaa ja meillä oli hauskaa”. Joten mitäpä muulla sitten väliä.

Eilenkin oli tilannetta kirkossa. Mun piti olla luokan edessä puhumassa samalla kun Naimi pissasi housuun (ei tarvii varmaan sanoa että vaihtovaatteita ei mukana, vaikka tää on semmonen ongelma joka on nyt muutaman kerran tapahtunut Leevin syntymän jälkeen. hmm…). Saatiin Naimille onneks lainattua housuvaippa ja mulla oli sattumoisin omat legginssit mukana jotka viritettiin sitten Naimille hameen avulla. Oli muuten isot. Voinen sen tässä todeta.

Arvaatkaapa kuka oli sillä aikaa alottanut täyden huudon? No Leevi-vauvapa tietenkin. Mummi a.k.a anoppi (ei kuitenkaa a.k.k.a) oli onneks rientänyt apuun. Ja Leevi rauhottui nopeasti kun sai tissin suuhun. Loppu hyvin kaikki hyvin siis.

että näin.

Note to my self: etukäteen ajattelu sallittua, jopa suotavaa.

note 2 to myself: ei haittaa vaikka Naimille pakkaiskin vaihtovaatteet mukaan kirkkoon

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s