huomenna helpottaa

ylämäki alamäki ylämäki alamäki yhdessä kulkien… ( Leevi and the Leavingsin biisi)

Sitä etupäässä. vauva huutaa eniten tähän astisista.

Mä rakastan vauvoja! ne tuoksuu ihanalle ja on niin pieniä ja söpöjä, semmosia pikku myttyjä niin viattomia ja täynnä rakkautta. Semmosia sydäntä likistäviä ihanuuksia. Vauvat on ihan parasta ja ihaninta. Silti välillä on niin paljon huutoa ja itkua, vatsavaivoja, imetystä, kakkaa, hytkystystä, heilutusta, hypytystä, heijausta ja puklua.

Samalla kertaa niin ihanaa ja samalla kertaa niin raskasta. On ollut muutama hyvinkin vaikea hetki. ”en mä pysty. oon ihan loppu. miten tästä selviän?!” ja sitten on ollut muutamakin oikein ihana hetki.

On jotenkin hassua että se mikä äitydessä on parasta on samalla kertaa myös vaikeinta.

Mulla on pikku joukko ihan huippu tyyppejä täällä! Monia hienoja ominaisuuksia ja erilaisia lahjoja ja kykyjä. Isoja persoonallisuuksia ja hassuja juttuja. Paljon iloa ja naurua ja höpsötystä. ja tietty rakkautta! haleja ja kutitusta.

https://drive.google.com/file/d/0B_rY5AkpWswwUTFROXFaazBjMHM/view?usp=sharing

Toisaalta on taas loppumaton tahtojen taisto, kuumenevia tunteita, käsirysyä, kateutta, kärsimättömyyttä, itsepäisyyttä. Huutoa ja parkua ja jalan polkemista sekä ovien paiskomista. Joka aamuinen tappelu nousemisesta ja lähtemisestä, vaatteiden pukemisesta. Sitten on jatkuvasti piirroksia seinässä, pöydillä kiipeilemistä, uhoamista, haistattelua, uhmaa ja semmosta. Draamaa isolla DRAA:lla.

Rakkauskin on semmosta että se tuntuu niin hyvältä, mutta samalla pelkää toisen puolesta tai pettyy pahemmin. tai suuttuu enemmän koska rakastaa eikä ole yhdentekevä.

”elämässä täytyy olla vastakohtaisuutta.” Aamen. (vaikka se ei aina kivalta tunnukkaan)

Mulla on uus motto: This too shall pass (se on oikeastaan lainattu motto. Lainattu Al Foxilta.)

Siihen on muuten biisikin. (kiitos isoinpapu!)

Viime viikolta note to myself: kun et kestää enää tilannetta sisällä/kotona, tai kun oot niin väsynyt ettet jaksa lapsia enää hetkeäkään niin mene ulos. Ulkona helpottaa. ( ja sieltä voi löytää vaikka mitä. kuten esim. joulukuusen, lätäkön ja puolikkaan liikennemerkkiä)

2015-02-21 17.23.50

2015-02-21 17.06.09

2015-02-21 17.08.08

1 thought on “huomenna helpottaa

  1. Tuo on niin totta:) Ollut munkin motto pitkään ja monessa tilanteessa.Siksi(kin) muistiin kirjoittaminen on hyvästä, näkee ja muistaa että niin ne vaan vaikeudet on voitettu tai ainakin on helpottanut. Rauhallisia hetkiä teillekin,värikkään elon keskelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s