kuhan höpisen

Viikon Inspiroidu on tällä kertaa kerroksissa.
Mulle aika epätyypillistä (tuskinpa se niin kovin monelle on ihan tyypillistä) on skräpätä näin monta kerrosta päälekkäin, mutta onnistuihan se.

Kuva on valkuvaushaasteesta nro 10.
Ja ei varmaan tarvitse edes sanoa, että mulla on joku hirvittävä lila-buumi, joka on vaan voimistunut näin vuoden loppua kohti. Kohta mulla on kakki lilaa ja toivottavasti sitten vähän kyllästyn, niin että muutkin värit alkavat näyttämään taas kivalta.
Papereita päälekkäin paljon, eikä tästä sivusta ole sen enempää mitään ihmeellistä sanottavaa. Ei suuria tunteita puoleen eikä toiseen. Kunhan nyt yritin väsätä jotain. Sivun henkilöt sen sijaan sitäkin rakkaampia. ❤

Sitten meidän linnunpönttöihin ja niiden asukkeihin. Ovat löytäneet kodin lilla a:n blogista. Lapsilla on loistava mielikuvitus ja meidän lasten linnuilla on sangen loistava naapurusto.

Tässä lentää meidän Rillin pelottava korppikotka, joka syö pikkulintuja (sinänsä vähän ikävä asia Vein pikkulinnun kannalta) ja jonka pöntössä on erinomainen varustelu. On televiso josta tulee pelkkää Star Warsia, on suihku, eteinen ja eteisessä kengät, olohuone sekä sohva.

Tässä taas pikkulintu parka, joka elää ainaisessa korppikotkan suihin ja kynsiin joutumisen pelossa. Sekä hänen ihana punainen timangeilla koristeltu asuinpönttönsä, jossa linnun lisäksi asustelee kolme pyöreäpäistä kaverusta (?).


Aika kivaa oli taas askarrella.

Mulla on ollut vähän vaikeuksia keksiä minkälaisia joulukortteja tänä vuonna tekisin. Tässä yhtenä yönä kun makasin valveilla (pikku E:n toimesta) keksin sen. Tänään kävin etsimässä tarvikkeita Tampereen kädentaito-messuilta. Ostoksia tarttui mukaan Skräpteekistä, Fiskarsilta ja Bellesistä.
Kaikennäköistä muutakin ihanaa oli, mutta jätin tällä kertaa ostamatta.

pssttt. mä tilasin mulle jo joululahjan!
🙂

4 thoughts on “kuhan höpisen

  1. Ihanat nuo teidän lasten linnut ja pöntöt ❤
    Sun liila-innostus vaikuttaa jo aika pahalta, kun yksi kirjain on tipahtanut pois: pian on jopa kakki liilaa 😀
    Kymmenen kerrosta skräppisivussa ei tosiaan ole ihan helppoa, vaikka kerroksellisuudesta yleisesti tykkäiskin. Sun sivu on kiva, ja asiakin niin tärkeä ja ihana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s