Ihana arki.

nyt on Täälläkin vihdoin alkaneet koulut ja samalla myös kesä. Tänään oltiin illalla rannalla ja tytöt tanssivat (ystävien kera) Vein uuden kännykän soittoäänten tahtiin. Ja jumppasivat. Eipä sitä kännykkää välttämättä olis vielä edes tarvinnut, mutta kun on heikkona hetkenään mennyt lupaamaan että ”sitten kun sä menet ekalle niin säkin saat” niin eipä siinä muukaan auttanut. 

Vei on nyt ahkerasti kuvannut videoita. Erilaisia. Itsestään ja vessanpöntöstä nyt muunmuassa.

 

Tänään lakattiin Naimilta kynnet niin sormista kuin varpaistakin. Siellä se ulkona viilettä kuin mikäkin tuulispää ihanassa frozen mekossaan. Vilkastus on ukin antama lisänimi. Ja sopii kuin valettu. Kerran ollaan käyty jo tänä kesänä ambulanssilla päivystyksessä. Keinussakin ottaa niin kovat vauhdit että hyvä kun ei mene ympäri ja trampalla harjoitellaan tietenkin ”vööttiä”.

 

Leevi parkuu ja kiljuu. Nauraa ja avautuu. Turhautuu ja innostuu. Toivon että oppisi jo itse liikkumaan samalla kun en toivo. Toisaalta helppoa kun ei liiku, toisaalta rasittavaa kun turhautuu liikkumattomuuteensa. Syö, kakkaa, hymyilee. Puklaa. Keinuu. Jee!!
 

Rilli on vaan niin kiva ja iso ja aika hauska. Joskus super rasittava mutta sitäkin innostuneempi. Kuuntelee spotifyta, soittelee pianolla, lukee neropatteja ja sarjakuvia, haluaa oppia englantia. Kailottaa.
Sitten on meidän pikku E. E ei ole enää niin pikku. Aika iso jo. Ja ihana.

Iskän luottoapulainen ja Leevin pääviihdyttäjä. Se leikkii pehmoleluillaan ja ruinaa ikiomaa lemmikkieläintä. Ajaa turkoosia pyöräänsä yhdellä kädellä. E:llä on lukematon määrä erilaisia ilmeitä ja eleitä. On niin helläsydäminen mutta niin tulinen. Oi äiti parkaa!

  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s