11.11.11.

Inspiroidu #141 päiväys.
Valitsin päiväks tämän vuoden hienoimman luvun 11.11.11
Meillä sattuu olemaan hääpäivä kyseisenä päivänä. Olipas taas virkistävää tehdä tämmönen söpöstely sivu. Joskus mietin että onko ihan tyhmää skräpätä tämmösiä, kun kuitenkin toiselle voi sanoa samat tärkeät asiat kasvotusten. Omissa pohdinnoissani tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että tämmösiä sivuja on ihana kuitenkin lukea sen lisäks että sanoo suoraan. Sitäpaitsi lapsille se on varmaan myöhemmin mukava tietää millä tavalla äiti ja isä ajatteli toisistaan. Lapsena sitä ei osaa katsoa aikuisen näkökulmasta.
(ihme selitystä taas, vaikka eihän tässä mitään sääntöjä ole ja kukin tietysti skräppää mistä haluaa)

Kuva on kuluneelta kesältä ja aika hauska, koska pikku E on mulla kantorepussa, eikä pusutteleminen ollu kaikkein helpointa, mutta sitäkin hassumpaa ja aina yhtä ihanaa 😉
kuvan on muuten ottanut aina niin lahjakas ja ihana sisareni Hemppa, joka on ottanut suurimman osan kaikista mun sivuissa olevista parhaista kuvista, vaikka en credittiä siitä usein hälle annakkaan.

Sivun asettelu oli mulla mielessä jo etukäteen, paperikin oli mielessä kun just joulun alla siivosin tavaroita ja muistin että ai tämmönenkin oli. Teksti tuli mieleen itsestään kun Birk oli ehdottanut että tekisin sivun kyseisestä päivämäärästä.
Lisäsin sitten vielä punasta paperia tohon taakse. Tästä tuli semmonen sivu, että se tulee varmaan kuulumaan suosikeihin. Tykkään paperista ja Birkistä <3. sen takia.
Ihan hyvin lähti käyntiin skräppäykset taas pienen tauon jälkeen.

16 thoughts on “11.11.11.

 1. Minäkin huomasin uuden blogibannerin, se on tosi kiva. Ja sivussa on hieno asettelu, kun valokuva on ihan reunassa ja silti tasapainossa muun sivun kanssa.

  Psst: Inspiksen keskustelupalstalla kyseltiin Turun skräppääjiä (skräppäys ja maantieteellinen sijainti -ketjussa), sinä ehkä osaisit vastata..

 2. Ihana sivu. Kiva, että päivämäärä on jotain mitä odottaa, ehkä samasta päivämäärästä saat tehdä toisenkin sivun saman vuoden aikana:)

  • Kiitos Jeppula!
   Varmaan tuleekin tehtyä.
   Sitten vois tehdä niistä aukeaman. Säilyttää vähän tota paperia tai jotain. Hyvä idea!

 3. Ihana paperi, ihana teksti, ihana asettelu, ihana pari = täydellinen kokonaisuus. Sanon tän ehkä tuhannen kerran, mut oot Suvi niin taitava!!

 4. Joo, toi blogin otsikkokuva on todellakin aivan hurmaava! Siitä on sekin hyvä puoli, että näkee heti kenen blogiin on tullut 🙂

  Sivu on todella kaunis ja sen aihe hyvä ja tärkeä. Ihan itseäkin varten voi noita juttuja skräpäten fiilistellä, siitä tulee niin hyvä mieli 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s