”Tammis”

50. inspiroidu-haaste oli seuraavanlainen:
Olipa se sitten etelässä tai pohjoisessa, kotimaassa tai kaukana valtamerten takana, ansaitsee sekin tulla dokumentoiduksi. Oletko asunut joskus erityisen hauskassa osoitteessa? Sovitko tapaamisen ystäväsi kanssa aina tiettyyn osoitteeseen? Voiko postinumerolla olla erityinen merkitys? Missä osoitteessa käyt syömässä kerta toisensa jälkeen? Jos olet joskus eksynyt, mitä katua et koskaan löytänyt? Missä osoitteessa lempikenkäkauppasi sijaitsee? Esiintyykö vierailukohteissasi useammin www kuin jokin katu? Mihin osoitteeseen et koskaan enää halua palata? Osoite voi olla myös tuntematon, mikäli olet kadottanut vanhan ystäväsi.

Tiesin heti mistä tekisin, tietenkin Tammiksesta. On se meille sen verran rakas paikka ja käydäänkin siellä vähintään kerran viikossa.

img_3178

Sivu syntyi taas kerran ’ojasta allikkoon’-tavoilleni uskollisena.

Taustapaperi on basicgreyn ja aivan sairaan ihanan värinen ja halusin käyttää sitä.
Aluksi keskellä olevat kolme kuvaa oli liimattu keskelle paperia ja teksti kirjoitettu myöskin niiden ympärille. Se näytti jotenkin ’vaisulta’ joten lisäsin mustan viivan kehystämään kuvia ja tekstiä.
Iso virhe. Siitä tuli tosi tyhmä.
Revin kuvat irti ja leikkasin toisesta paperista palasen peittämään pilalle mennyttä tekstiä.
Kuvat näytti hukkuvan taustaansa joten revin ne vielä kerran irti ja laitoin pienet mustat taustat kuville. No siitä tuli vähän parempi.
Halusin ’menetetyn’ tekstin sisällyttää sivuun, koska se oli niin oleellinen osa sivua.
Kirjoitin tekstin sivun ylös ja siitä tuli niin ruma ja suttuinen että melkein itketti.
Onneksi keksin piilottaa sen ja sain liimattua vielä yhden kuvankin siihen päälle, jota alun perinkin suunnittelin sivuun.
img_3180

Lopputulos ei ehkä ole niitä kaikkein parhaimpia, mutta ottaen huomioon ne katastrofin ainekset mitä matkan varrella oli, niin olen sivuun ihan tyytyväinen.
Ja Tammis on tosi kiva ja ihana paikka!!

kirjotan piilotetun tekstin vielä tähän:
Tammiksella parasta ei ole: puisto, parvi, autot, jääkiekkopeli, legot, legojuna, keinu, takapiha, herkut joita mummi laittaa, ei omenapuut, ei luumupuut, ei marjapensaat, ei uima-allas eikä pihapelit, vaikka kaikista näistä kovasti pidetäänkin. Parasta Tammiksella on mummi ja ukki, joita me kaikki neljä rakastetaan kovasti. eikä ilman syytä.

10 thoughts on “”Tammis”

  1. Voi, miten suloinen sivu ja journaling! Tää ei todellakaan näytä katastrofisivulta vaan lopputulos on ehjä ja tasapainoinen. Piristävää kuitenkin lukea muidenkin hankaluuksista sivuja tehdessä 🙂 Sä alat siirtyä tohon 12×12 kokoon salakavalasti, onko enää paluuta?

  2. Teksti iski sydämeen – ja sivusta itsestään tuli keväinen olo. Oon niin iloinen ja onnellinen siitä, että teillä on niin hyvä mummola/ukkila ja että se on niin lähellä!

  3. Toi tammiksen kälynen kyltti pitää kyllä vielä joskus yön pimeinä tunteina käydä ruuvaamassa irti on se sen verran uskomaton luonnontuote. Onko kukaan aikaisemmin nähnyt jäkälän kasvavan metallissa?

  4. Hyvä että olet tyytyväinen, kyllä tästä sivusta niin paljon lämpöä ja rakkautta huokuu että olisi sääli jos itseä jäisi joku juttu harmittamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s