Useammin pitäisi

Toissa viikolla makasin selälläni lumihangessa lasten kanssa ja katselin ohikiitäviä vaaleanpunaisia pilviä. Tunsin itseni hetkellisesti niin pieneksi ja maailmankaikkeuden niin suureksi. Omat ongelmat ja haasteet kutistuivat. Pitäisi useammin heittäytyä hangelle katselemaan ohikiitäviä pilviä.

Kävelin kaikkien lasteni kanssa kauppaan ostamaan synttärilahjaa. Syötiin ”hepesburgerissa” (termi, jota joku lapsista joskus käytti vakituisesti), Jäätiin pihalle ja tehtiin lumiukkoja sekä lumihämähäkki. Isommat vetivät Naimin pulkan ison mäen ylös, niin ettei minun tarvinnut. Tunsin kiitollisuutta. Useammin pitäisi mennä kävelylle lasten kanssa yhdessä.

  
Sullouduttiin kaikki kuusi samaan nojatuoliin lukemaan kirjaa ja katsomaan vanhoja valokuvia. Pitäisi useammin sulloutua samaan nojatuoliin ja lukea kirjaa sekä katsella vanhoja kuvia. Muistella. Olla vaan yhdessä. Möllöttää.

Näin kerrassaan upean auringonlaskun jäädessäni pihalle vielä (Naimin kanssa) sen jälkeen kun hoitolapsi S oli haettu. Pitäisi useammin vain jäädä ulos ja pysähtyä hetkeksi katselemaan mahtavaa väriloistoa. ”Katso äiti tuolla on värikästä”.

  
Päätin laittaa laitteet syrjään. sen sijaan luinkin kaksiosaisen sarjakuvaromaanin. Se antoi uudenlaista näkemystä ja oli sangen virkistävää vastapainoa. Pitäisi useammin laittaa laitteet syrjään ja sen sijaan tarttuakin kirjaan. (Tai sarjakuvaan). Saada uusia näkökulmia. Olla tavoittamattomissa. Edes hetken.

Ostin itselleni maljakollisen tulppaaneita. Niiden värit toivat mieleen keveyttä ja iloa. Pitäisi useammin ostaa maljakkoon värikkäitä kukkia.

  
Olen useana iltana saanut käpertyä lämpimään kainaloon. Se on ihanaa! 

Se on syvintä onnea.
Kävin lyhyellä Tallinnan reissulla. Juttelin, söin, koomasin saunassa, juttelin lisää. Olin hyvässä seurassa. Useammin pitäisi tehdä irtiottoja arjesta ystäväporukassa.

Useammin pitäisi muistaa ystäviä ja sanoa kiitos. Olen onnellinen ja kiitollinen että olet ystäväni. Olen oppinut paljon sinulta. Saat minut ajattelemaan asioita uudelta kantilta. Saat minut miettimään ja haluamaan olla parempi minä.

Kiitos! Olen onnellinen ja kiitollinen sinusta ja meidän ystävyydestä. Olet minulle tärkeä!

❤️❤️❤️

2 thoughts on “Useammin pitäisi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s