pari asiaa

Yks asia mistä äitiydessä nautin ihan tosi paljon on uusien asioiden oppiminen. Minun ja erityisesti lasten. Sitä on kerrassaan ihana seurata sivusta. Ja sitten se into, puhti, tarmo ja harjoittelun sinnikkyys. yks sana: UPEETA.

(Meillä on ollu lähiviikkoina aika paljon kakkaa, pissaa, puklua sekä kiukkua, raivaria, huonoja öitä ja niihin kaikkiin tyytymätön äiti.
Joten on tuntunut oikein mukavalta nämä kaksi seuraavaa asiaa…)

Meillä on nimittäin 4-vuotias Vei, joka ajaa pyörällä ilman apupyöriä. Tyttö-rohkea. Noussut uudelleen ja uudelleen pyöränsä selkään vastoinkäymisistä huolimatta. On otsa sekä leuka ruvella. (ja tietysti polvet ja vähän toinen käsikin)
Jos vähän saa olla lapsestaan ylpeä niin se olis nyt sitten tässä kohdassa.

(on muuten helpompaa suorittaa eskarista- ja kerhostahakua, kun yhdestä maailma laiskimmista kävelijöistä on tullutkin maailman innokkain pyöräilijä. no ehkei ehkä maailman, mut melkein…)
(ja ihana turkoosi pyörä on entiseltä työkaverilta saatu. jätskit tarjosin, mutta ei muuta. Vei rakastaa sitä. mun mielestä se on myöskin aika söpö. retro. suosikki yksityiskohtana pieni punainen kissansilmä takalokarissa sekä ritsi/tarakka/pakkari. millä nimellä kukin nyt sitä kutsuukaan. Eli jos Linda eksyt tänne niin kiitos! 🙂 )

Sitten meidän pikkunaisista minein, joka osaa kääntyä selältä vatsalleen! hip hurraa!
(jä äiti/sisarukset, jotka auttaa sitten kääntymään takasin selälleen)

Muuten. Eskarilainen tarvitsi penaalin. Halusi ninjago-penaalin. Toys’r’usin hinta 29 €. Siis penaalista?! Ihan oikeesti. aika järkyn kallis penaali mun mielestä. entä muiden mielestä?
Askarreltiin ninjagopenaali.

tarvikkeet: käytetty kasvisliemispaketti, A4-kokonen mattavalokuvapaperi, kontaktimuovia ja muutama kirjaintarra. hinta n.1€ jos sitäkään.
Isi osti kyllä kaupasta sitten (edullisemman) spiderman-penaalin ja Rilli valitsi käyttöönsä sen. Mutta ei haittaa, eipä mennyt hukkaan kovin paljon aikaa tai rahaa. Ja käyttöä varmaan ninjagopenaalilekin vielä löytyy.
toinen saavutus askartelun saralla oli paperista taiteltu origami-ruusu. Ystävien häihin rintapielusta koristamaan. Valkoiseen paitaan piti saada jotain samaa väriä kun hameessakin ja papereista löytyi.2 thoughts on “pari asiaa

  1. Vei on ihan paras! Kyllä kannattaa olla ylpeä hänestä! Ja niin on kyllä E:kin tuossa alimmassa kuvassa!

    Myös penaali on hieno! Sähän voisit käyttää sitä vaikka itse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s