mietin tässä että…

Isoveljet on parhautta!
”lyliin lyliin” E halusi tänään että Rilli istuu syliin.
Joskus ne osaa kyllä olla vähän mälsiäkin. Siis ne isoveljet. Varsinkin jos ne on kuus ja niitä uhmattaa.
En tiedä onko muilla niin, mutta mua toisinaan surettaa kun oma lapsi tekee jotain (omasta mielestä) tosi tyhmää. Harmittaa ettei se nyt olekaan ihan täydellinen. Vaikka on se, virheineen kaikkineen. Kaikilla meillä täytyy olla ne omat haasteet tässä elämässä, haasteet jotka auttaa meitä kasvamaan ja kehittymään. Jotenkin sen välillä unohtaa, miten välttämättömiä ne haasteet ja epätäydellisyydet onkaan. Opettaa nöyryyttä suuren egon rinnalla.

Joskus kuulee puhuttavan siitä mikä on taidetta ja mikä ei. Lapsilla ainakin on terve näkemys taiteeseen. Se on kaikkea vähänkin hauskaa ja mielenkiintosta, kivannäköstä ja erilaista. Yhdistelemistä ja kokeilemista. (ehkä vähän jopa joskus jotain kiellettyä)
Voi olla että tämäkin taide olis ollut jopa äidinkin mielestä hienoa, jollei sen sukat ja kaikki olis ollut täynnä pieniä muovailuvaha kökköjä. Oli painettu oikein kuvioitakin legopalikoilla. (riittävästi oli älliä kuitenkin painaa sillä puolella missä ei ole reikiä. Huh!)

Kestosuosikki Myyrä ja muutenkin aika söpöt siinä tynyillään, vierekkäin.
Iso ja pieni. Mun tytöt ❤

Ihana kevät aurinko!!
on meillä ainakin odotettu isiä, vilkutettu isille, seurattu mielenkiinnolla työmaata, surtu rikki mennyttä lumiukkoa ja muuten vaan tuijoteltu ulos. Ajatella että muutamat vuodet kun vierii niin muistelen kaiholla näitä tahmaisia jälkiä ikkunassa. (ja jos en niitä niin ainakin sitä aikaa kun lapset oli pieniä ja ongelmat.)

eräs ystäväni on raskaana. Hänen raskausvatsansa näytti niin kauniilta, söpöltä ja ihanalata. Miksiköhän se oma maha ei oikein tunnu siltä? Vielä pitää jaksaa sinnitellä 9 viikkoa ja ehkä kymmenen jos yli menee, niinkuin aikaisemmilla kerroilla.

nimimerkillä suuri, vaappuva ja aika kömpelökin…

2 thoughts on “mietin tässä että…

  1. Sulla oli tosi siro maha. Muutenkin olit ihanan pieni ja kompakti 🙂 Luettiin muuten Juden kanssa yhdessä Rillin ninja synttäreistä ja Jude haluaa ihan samanlaiset. Että saatetaan sitten vähän matkia. Tosin sä olit ollut tosi aikaansaava. En tiiä tuleeko meille ihan yhtä hianot 😉

  2. Kiitti Ellu!!
    jotenkin se olo ei oo ihan niin kompakti… Mutta kestän!

    Hyvä jos saatte jotain ideaa synttäreistä teidän synttäreihin, koska just sitä varten tein koko postauksen!!
    se esterata/temppurata oli kyllä tosi kiva kaikkien vieraiden mielestä (sekä sankarin) ja toteutettavissa just tuoleilla ja tyynyillä ja ja olemmassa olevilla huonekaluilla. sitä ainakin suosittelen. (varsinkin jos Isto on kotona ja voi tehdä sen) 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s