Onnea kulta!!!

Värjättyjä reunoja uudessa Inspishaasteessa.

Piti ehdottomasti tehdä sivu tästä E:lle suorastaan liikuttavan tärkeästä pupuhatusta. E:llä on myös muutama muu vaate, jotka on ylitse muiden. ”Muumiaita” sekä ”baabapaavo”-yöpuku.
Sivun reunat maalasin akryylimaalilla. Mun mielesät kuvat on hauskempaa asettaa sikinsokin kun suoraan… ja piti tietty lisätä tussia (tällä kertaa valkosta) myöskin. Piti saada vielä koittaa lankaa kun Se oli alunperin oli suunnitteilla viime haasteeseen mutten ehtiny ajoissa.
Tekstikin on (taas) kirjotettu käsin vaikken yleensä sitä harrasta. Ehkä mä oon vaivihkaa (niin vaivihkaa etten itsekään tiedä siitä mitään) muuttamassa mun tapoja…

Mun rakas Birk täytti tänään vuosia ❤
En keksinyt mitään lahjaa kunnes mulle vinkattiin Main blogissa olevasta ideasta. Ja hei mikä sen parempi lahja meidän Mr. pusupensselille.

Ja Kaks kärpästä yhdellä iskulla. Voi vaihdella päivän ja mielialan mukaan. Toisella puolella ”kalapuikot” ja toisella puolella semmoset vähän perinteisemmät.

Vietiin aamiaisen ja korttien kera sänkyyn. Rilli oli piirtänyt isille kortin missä ovat lähikentällä pelaamassa jääkiekkoa. (oli pipot ja kopit ja kaikki)

Ninjat on muuten edelleenkin vaihtelevasti (enemmän ja vähemmän) in, mut in joka tapauksessa. Nyt on kilpikonnat tehneet uuden aluevaltauksen ninjajoukossa (kuka ninja-Jouko?!). Eli siis Turtlesia on nyt katseltu youtubesta ja leikitty harva se päivä. Pääsinpä itekin pätemään lapsille piirtämällä vielä (piirreltiin niitä isoveljen kanssa joskus muinoin) ulkomuistista muutaman Turtlesin. Lapset oli vaikuttuneita.
Rilli täyttää ens viikolla kuusi ja aikoo pitää (yllätys yllätys) ninja-synttärit (ei oo varmaan siis ketään kenelle oli yllätys…)
Rillin kanssa askarreltiin (tai siis mä lähinnä vaan leikkasin) kutsukortit muutamalle kerhokaverille ja muutamalle kirkkokaverille.

Inspiroiduin muuten tästä valokuvahaasteesta. En sillee ”virallisesti ole ottanut osaa, mutta tällee yksikseni.


(sainpas jälleen ikuistettua yhden niistä jokapäiväisistä ihanista ”hetkistä”)

(tähän paperiin on kirjotettu edellisessä kuvassa Vein yöpuvussa seikkailevien monstereiden nimiä)

(tässä taas mukavasti vietetty aamupäivä ystävän/(ystävien) luona ja kerrassaan maukkaat sämpylät. Kiitos!)
Ajattelin tehdä näistä sitten jonkunlaisen minikirjan (pienellä sepustuksella kustakin kuvasta)kuun päätteeksi.

Melkosta vuoristorataa on taas lasten kanssa ollut tällä viikolla. Huomenna ansaittu vapaapäivä Helsingissä ja stadiscrapissa.

6 thoughts on “Onnea kulta!!!

  1. Aaah tuo leiska on ihana!! Ihana sinisensävykin! Tosin inspiksen sivuilla näytti tummemmalta/ei noin turkoosilta? Tuo pupuhattu on kyllä niin söpö että en yhtään ihmettele miksi on mieleinen ❤

  2. Kiitti Anski!
    OIkee väri on varmaan jotain noiden kahden väliltä. En tiiä onko vikaa mun näytössä vai missä…
    Teillä on selvästi samat intressit E:n kanssa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s