E


E on hassu! Eilen se tuuletti sormet ylhäällä ”ja voitto ja voitto…”. E on myös aika pikkutarkka. Kun muut piirtää suurieleisiä viivoja, tuhrustaa E pieniä pieniä ”ympyröitä” paperin täyteen. Järjestelmällinenkin on toisin kun muut meidän perheessä (poisluettuna Birk). Neuvolassa lääkäri sanoi, että kyllä hän on aikasemminkin nähnyt kun lapsi rakentaa palikoista tornia muttei koskaan oo nähnyt, että se tehtäis ihan noin tarkasti. ELi kaikki linjat viivasuorina eikä vaan sinne päin. Ja työntääpä E välillä tuolitkin pöydän alle kun muut on jättäneet ne ”hujan hajan”. Sitten se saa hepuleita ja on ihan pöhkönä iltaisin. Se leikkii yhtä mielellään nukeilla kun herofactoryilläkin. Sen täytyy saada kaikki sama mitä muut. Se sanoo ensimmäisenä ei tai en kun siltä kysyy tai pyytää tekemään/olemaan tekemättä jotain. Yleensä se suostuu siinä vaiheessa kun äiti näyttää tosi surulliselta, koska se ei halua pahottaa mieltä.
E on E, ei mikään vauvaa vaan täys valtainen perheenjäsen, joka tietää mitä tahtoo ja saa raivareita jos muut ei tiedä tai jos ne näyttelee tietämätöntä.

E on kerrassaan ihanteelinen lapsi, mutta nyt sillä on ensimmäinen uhma. Usein se naurattaa, mutta joskus vähän itkettääkin.
Inspiroiduhaaste oli tällä kertaa pahvileimasin ja sivu on tietenkin E:stä.

Leimasin viivaston aaltopahvilla taustalle ja sitten vielä alakulmaan sydämen.
Sitten vähän pinkkin erkkaa ja valkosta kynää ja aika lailla valmista. Olisin jättänyt mielelläni tosta dymo+erkka tekstistä valkosen kynän pois. Ainakin näin jälkeenpäin.

Vei oli tehnyt kerhossa tontun. Rilli kysyi, että mikä toi valkonen liimattu pumpuli on? mä kiirehdin vastaamaan Vein puolesta, että parta. ”no ei! ei se oo mikään parta! se on lämmin haalari!” Vein mielestä tontuilla ei ole partaa. (eikä rintakarvojakaan vaan lämmin valkoinen haalari, sekä mahtavan suuret vihreät lapaset!)

Birk kasvattaa pusupensseleitä ja osallistuu eturauhassyövän puolesta Movemberiin.
Ystävänsä totesi: ”with nose like that, who would like to underline it?” 😀

Winnie the Poolla oli paha ummetus. Istui ainakin kaks vuorokautta potalla. Kunnes joku pelasti sen.

On muuten ollu ihan mielettömiä auringonlaskuja

2 thoughts on “E

  1. 😀 Vai että semmosta meininkiä. Täytyy todeta, etten oo kyllä ennen tullut ajatelleeksi, mikä tontuilla mahtaa olla tuo rintakarvatilanne…. Ihana poustaus muutenkin. Tämä toi kyllä hymyn huulille. 🙂 Mitä tuohon sivuun tulee niin tykkään kovin noista väreistä. Olet onnistunut löytämään leiskaan ihanan herkkua pinkkiä. 🙂

  2. Minäkin nauroin lukiessani! Mutta ei ole naurun asia, kun ei ymmärrä, mitä E tarkoittaa ja hän suuttuu verisesti. Pyysin kyllä anteeksi, kun olen niin tyhmä. E on ihana!

    Vein jutut on jälleen NIIn veimäisiä!

    Kiva, kun tallensit E:n ei-vaiheen. Kuvat on suloiset!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s