perheestä

Inspiroidu #160 lippusiima.

Twistattu on ja kuvat on aika hauskat (myös teksti). Siinäpä olikin sitten tän sivun kohokohdat. Ei kuulu omiin suosikkeihin siis sivu, mutta perhe kylläkin.

Oma perhe on kyllä aika parasta! Oli se sitten minkälainen vaan. Tai ainakin sen pitäis olla parasta.
Välillä kyllä tuntuu että ’ohhoh tätäkö tää nyt sitten oli’, ja sitten taas tuntuu että, ’ai että kyllä mä vaan olen onnekas!’
Aika paljon olen miettinytkin viime aikaoina omaa perhettä ja että miten siinä paremmin kohdeltais toinen toisiamme.

Arvostaa ja kunnioittaa pitäisi ainakin kovasti. Jos vaikka pyytäisi nätisti ja muistaisi sanoa kiitos ja anteeksi. Huutamistakin voisi vähentää ja sanoa sen sijaan painokkaasti jos on tarvis.
Aika kiva olisi jos voisi toisilleen opettaa, että jokainen toimii omasta puolestaan ja on vastuullinen kantamaan seuraukset tekemisistään. Omasta virheestään on turhaa syyttä toista. Entäs jos vaan myöntäisi tehneensä virheen ja pyytäisikin anteeksi sen sijaan, että ”se oli sun vika!”

Olisi kiva huomata ennemmin ne hyvät asiat mitä perheen jäsenet tekee. Kannustaa ja tsempata sen sijaan että hermostuu ja suuttuu toiselle välillä vähän ilman syytäkin.
Jos rangaistuksen sijaan opettaisikin hyviä ominaisuuksia ja auttaisi lisäämään ymmärrystä elämästä. MItä jos jäähyn sijaan saisikin perille sen, että ei parasta ystäväänsä eikä perheenjäsentä tietenkään halua satuttaa, koska se sattuu ja siitä tulee paha mieli ja vieläpä kaikille. ja ajatella jos se vielä menisi perille oikein syvälle ja vielä jokaiselle.
Muistaa, että huono käytös on vain väliaikaista eikä sen pitäisi määrittää ihmisen olemusta.
Tuettaisiin toisiamme ja autettaisiin niin, että kaikki yhdessä voisivat voittaa omat virheensä.

Ja olisihan se tietty mukavaa että pelattaisiin ja leikittäisiinkin aina välillä yhdessä sekä sanottaisiin että: ”kyllä sä sitten olet kiva ja hauskaa seuraa ja mä kyllä rakastan sua ihan valtavasti!”

10 thoughts on “perheestä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s