jee leijonat ja jee ystävät!

Me ollaan juhlittu Leijonia. Tehtiin meillekin pokaalit ja laitettiin mitalit kaulaan. Koristeltiin myös vähän ikkunoita asiaan kuuluvasti.
Kysyin myös että mitkä terveiset haluaisitte lähettää Suomen Leijonille. Vein terveiset kuului seuraavasti: ”Hyvä Tepsi!” (terveiset vaan Koivulle ja Lassilalle)
Rillin terveiset: ”Suomi on parhain, uus, vitsi ku hyvä, pokaali sulle, mitalli mulle. ja karkkii vähä sul ja sit puolet mul. Kiitti! Hellurei hellurei, suomet suomet suomet”

Rilli on ollut erottamaton kaveri soivan sipsipurkkinsa kanssa.
(kaupassa oli tarjous: ”osta kolme purkkia saat kaiuttimen kaupan päälle”)
Mobya ja Coldplayta sekä uusinpana innostuksena linkinparkia. Kaveri oli aika innoissaan kun huomas että sipsipurkista tulee myös ”laits vil gaaai” (se olis sitten tietenkin yhtä kuin coldplayn fix you). Hyvä musiikimaku, täytyy myöntää.

Sain tänään vihdoin postiin kirjeen mummilleni. Joskus kyllä oikein itseänsäkin ärsyttää että yhden kirjeen kirjottamiseen ja postittamiseen menee niinkin kauan kun puol vuotta, että ei kannata postia paljon meikäläiseltä odottaa. Lapsetkin kirjotti omat terveisensä. Veillä oli taas jäätävä terveinen iso mummille (lähes yhtä jäätävä kun Granlundin ilmaveivi) ”kykloopilla on vaan yks silmä ja se putos”.
Tällä viikolla olen saanut myöskin kuulla (melko painokkaalla äänellä vielä) että: ”mä en tykkää prinsessoista vaan mä tykkään ritareista” (mikä toisaalta on kyllä ihan hyvä ihan hyvä, koska oikeet prinsessat ylleensä kai tykkää ritareista, ellei sopivaa prinssiä ole näkösällä).

Näättekö te näissä kuvissa alkua kallisarvoiselle, ihanalle, palkitsevalle ja suloiselle ystävyydelle?
Oi, ystävät ootte kyllä elämän suola ja sokerina pohjalla! ❤


Inspiroiduhaasteena tällä viikolla nostalgia.

Meidän perheessä tykätään Fileas Fogista. Ja arvatkaa vaan ärsyttikö kun fontti (gammaray dafontista) oli ilman ä:tä ja sitten kun lisäsin a:t niin tietysti jäi tosta itse ohjelman nimestä kaikki a:t puuttumaan?
Telkkarin piirsin itse kartongille ja väritin promarkereilla. Se on kohootettu taustasta ohuilla 3d-tarroilla. Vähän piti lisätä punasta (punaset on vanhan PL:n matskuja joita äiti avokätisesti lahjoitti saatuaan ne Beckyn äidiltä. Kiitos äiti!)
jälkeenpäin olisin varmaankin jättänyt maaliroiskeet pois, mutta tehty mikä tehty. Ehkä se on vähän niinkun telkkarin lumisadetta.

25 thoughts on “jee leijonat ja jee ystävät!

 1. toi telkkari on kyllä ihan huippu! ai niin, promarkeritkin on olemassa… mulla ne on jäänyt ihan vaan pölyyntymään jonnekin roinan alle.

  tosi hauska sivu, tykkään asettelusta, väreistä ja myös maalipilkuista! hyvä siis, ettet jättänyt niitä pois.

  • kiitti Lintsi! mä aluks ajattelin että meen pelkällä telkkarilla kun ei oo kuvia omasta lapsuudesta, mutta sitten toi kuva sopikin ihan hyvin siihen telkkariin.

 2. Ihana sivu! Mäkin tykkään fileas fogista!!! Ja tuo telkkari on niin huippukeksintö kuvan paikkana! MInäkin jättäisin roiskeet paikoilleen, tai vaikeaahan niitä on enää siitä mihinkään saada, mutta siis että tykkään niistä… 🙂

  • Kiitti Ninarsku! ajattelin ensin telkkaria vaan ilman kuvaa, kun ei löytynyt kuvaa itsestä katsomassa telkkaria saman ikäisenä. Mutta toi kuva sopi onneks hyvin tohon.
   ja niinkun eräs ystävä facebookissa totesi: Phileas Fog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s