logo(isaa)

Inspiroidu tällä viikolla teemalla: logo.

Tiesin heti mistä logosta tekisin. 🙂
Anoppi halusi antaa lapsilleen nimet, jotka on vähän harvinaisempia. Harmi vaan että kaks kolmesta on tuotteistettu sittemmin.
Siippa ei tosiaan saa näitä vitsejä kuulla juuri koskaan. 🙂
Onneks sillä on huumorieitajuu (niinkun Rilli sanoo) siis huumorintajua. Toisaalta, kuunneltuaan samaa läppää jo aika monta vuotta ei aina jaksa naurattaa. Vuonna 2009 oltiin Ahvenanmaalla niin tämä vitsi jaksoi naurattaa paikallislehden toimittajaa. Täytyy myöntää, että tälle me kaikki ollaan kyllä naurettu: Pirkka gillar Pirkka. Viimeks toissapäivänä meidän lapset kuittaili Iskälle.
Vihodinkin tuli skräpättyä tämä ”lehtikuva” ja siihen liittyvä pieni artikkelikin on sivun taakse teipatussa taskussa, johon nuoletkin osoittaa. Sivun teko oli vähän ’ota kiinni mistä saat’-periaatteella. Alotin taas kirjoittamalla ensin tekstin jonka jälkeen printtasin sen. Loput täytyikin tehdä tekstin ympärille. Lisäilin, piirtelin, yritin parantaa ja sitten peittä virheitä. Menettelee, mutta ei suosikeita kylläkään.

Lilla a:n innoittamana vietettiin tänään mukava -suorastaan naurettava- iltapäivähetki peilin (ja kynien ja lautasten) äärellä.


Muistui mieleeni lapsuuden jännittävät viikonloput kun päästiin tädille yökylään ja käytiin vuokraamassa videonauhuri läheisestä liikkeestä. Lauantaiaamut kruunasi go go Gadget, tuo venyvistä venyvin etsivä.
Rillillä on varsinaiset go go gadget-korvat. Tai ”apinakorvat”. Ja meillä muilla naurussa pitelemistä.

Oikeesti aika jännittävää tarkastella omia kasvoja ja sitä miltä ne näyttävät. Silmiä, kulmakarvoja nenää, poskia, suuta.

Meillä on viimeaikoina vierailtu ahkerasti terveyskeskuksessa.
(siitä on pitänyt huolen korvatulehdukset, pikku E:llä viides peräkkäin ja neiti Veillä toinen, sekä luomenpoisto ja sitä seurannut tikkienpoisto).
Jokainen joka on lapsensa kassa ollut päiviystyksessä ymmärtää, että perjantai-illalle voisi olla tarjolla mielekkäämpääkin aktiviteettia. Paitsi että meidän neiti Vei -tai siis Cole- meidän kolmevuotias sanoo isona ryhtyvänsä lääkäriksi. Toista tuntia odotushuoneessa on tuskaa jo äidillekkin, mutta Cole olikin varsin reipas ninja. Kärsivällisyyden ruummiillistuma.
(mielessäni mietin, että reissu olisi saattanut olla hiukan erilainen jos matkassa olisikin ollut Rilli).
Oikeastaan Vei olisi halunnut mennä katsomaan potilaita ja jäädä asumaan lääkäriin. Lääkäri kuunteli stetoskoopilla, tunnusteli mahan ja katsoi korvat. Kysyin varovasti, että jännittäänkö? johon Vei -siis Cole- vastasi: ”tää on aika hauskaa!”.
Oikei. Myönnetään. En uskonut näkeväni tämmöstäkään päivää lapsen kanssa päivystyksessä.
Saatiin Antibiootit.
Lääkkeiden antaminen neiti Veille onkin sitten taas aivan eri tarinansa, jossa ei muuten sitten ole yhtä onnellinen loppu kun tuossa äkseisessä.

Nyt on mainittu Birk, go go gadget korva Rilli, lääkäri Vei -siis Cole-.
Mitäs sanoisin tasapuolisuden nimissä pikku E:stä? Sanon että söpö, valloittava, vastustamaton.
(sekä lisäksi hammastehdas, herkkusuu, aamuyökukkuja ja loistava!)

7 thoughts on “logo(isaa)

  1. Hauska sivu! Voin vain kuvitella nuo vitsit (näin laihialaasena voin tuntea jotain samaa? ;)…

    Olipa kiva nähärä viikonloppuna! Paranemisia sinne!!! Lippu korkialle 😉

  2. hauska sivu 😀 ja täydellinen haaste skräpätä toi lehtijuttu!

    tarveiset tallinnasta, olit mun mieles monta kertaa ja toivoin, että oisit ollut mukana, kun oot niin kiva! mennään me sit mini risteilylle joku kerta! ja muumimaailmaan!

  3. Hauskoja tarinoita oli taas riittämiin! Koko perhe on vaan niin loistava paketti! Ja hyvä kun sait viimein ikuistettua tuon lehtiartikkelinkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s