Tulppaanit!

Miten voi joku niin pieni asia kuin tulppaanit tuoda niin suurta iloa?
Jännittävää miten joku niinkin pieni voi ylevöittää koko sielua. Ihmeellistä miten vähän tarvitaan siihen, että kevät asuu olohuoneessa. Oi kiitos ihanista kukista ja niiden ilahduttavasta olemuksesta!

(ei mikään tee kodista niin viihtyisää kuin kauniit kukat yksinkertaisessa tai miks ei vähän koreammassakin maljakossa.)

muuten tein tämmösen sivun tämän viikon inspiroidu skräppäyshaastetta silmällä pitäen, ei vaan mun mielestä vastannut ihan toimeksiantoa sitten kuitenkaan. Kuva on muuten yksi valkuvahaasteisiin otetuista kuvista.

9 thoughts on “Tulppaanit!

  1. Voi että kuinka ihana sivu. ”väritömyys” tekee oikeutta kuvalle ja puukuviolle, ja tykkään niin aiheestakin! Ja tiedän tuon tulppaanijutun, viimeviikolla meillä oli kevät sisällä!

  2. Ihanan puun olet leikannut paperista, vaikkakin tarinana haikea. Pitäisi opetella hyödyntämään skräppäystarvikkeiden pakkausmateriaaleja, kun tässäkin puu näyttää niin kivalta. Tulpaanin ovat minunkin suosikkeja keväällä ja mitä ihania värejä niistä löytykään!

  3. mä rakastan tota sun tekemää puuta! kyllä mä kannattaisin enempi puita kuin taloja, mutta minkäs teet :(. kaunis sivu surkuaiheesta huolimatta!

  4. Voi kuinka ihanasti olet käyttänyt siirtokuvia osana kartonkipuuta! Tulin katsomaan tätä sun puuta nyt tarkemmin, mutta olis kyllä kannattanut tulla jo aikaisemmin… Tein nimittäin sivun, jossa käytin vähän samaa ideaa, ja se meni harvinaisen pahasti pieleen koko sivu. Siis niin pahasti että melkein hävettää, vaikka idea oli niin hyvä 😀 Ja sun puu on siis edelleen aivan hurjan hieno ❤

  5. Minäkin huomasin tämän puusivun vasta nyt. Puu on tosiaan hieno! Ja sivu näyttää hyvältä ja tykkään aina noista sun tarinoinneista. Minäkin otan puut ennen kerrostaloja milloin tahansa. Kuvasta tykkään myös. Oletpas ollut taitava! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s