pipot ja ne 12

Tällä viikolla Inspiroidutaan muodista!

Armas Siippani rakastaa höntsäystä (siis jääkiekon pelailua) ulkojäillä. Hän on myöskin ahkera työmatkapyöräilijä. Oli sitten Kesä tai talvi tai jotain siltä väliltä.
Välillä hirvittää lähettää ukkoa kovaan pakkaseen, mutta onhan se tietenkin enemmän kuin mukavaa kun on auto käyttössä päivisin.
Koska ulkona tulee talvisin oltua tarvitaan tietenkin hyvät välineet (hyvät välineet tarvitaan toki aina, ainakin meidän perheessä) eli tässä tapauksessa pipot ja kuten sanonta kuuluu vaihtelu virkistää, on meidänkin huushollissa erinäinen kokoelma hienoja ja vähän vähemmän hienoja pipoja (on meillä kyllä niitä mailojakin jokunen).
Birkillä on semmoinen ihan oma mun mielestä ihan kiva tyyli, joka sopii hyvin hänelle. Ommu kyllä muinoin sanoi kun kuuli että olin treffeille lähdössä Birkin kanssa, ”eikse oo tosi outo tyyppi?”

Oli oikeastaan suorastaan pakko tehdä sivu tästä pipo-muodista, kun lankomies sen niin hyvin facebookissakin kiteytti yhteen lauseeseen: ”mä kun luulin, että siellä panostetaan pipoihin eikä jäähän. Oppia ikä kaikki.”
Yritin varovasti suostutella herraa itseään valokuvamalliksi, mutta melko huonolla menestyksellä. Piti kuvat sitten pipot ilma miestä pipon sisällä. Kuten sanottu, suurin osa pipoista on minunkin mielestä ihan kivoja, mutta kahta vähän jopa inhoan. Tai en ehkä inhoa, mutta ällöän.
Oli aika spontaania skräppäystä tällä kertaa ja mukavaa piristystä skräpätä taas vaihteeksi koossa 6X12 tuumaa.
(nyt joku voi ajatella, että eipä ole mulla koskaan aikaisemmin nähnyt sen kokoisia sivuja, mutta olen tallentanut eräänlaista perhehistoriaa meidän joka maanantaisista perheilloista tässä 6×12-koossa, mutta ne ovatkin vain meidän perhetää varten.)
Vähän taisi takaraivossa vielä kummitella edellisen viikon sivu, koska värimaailma on tahattomasti täysin sama. Pipo-kuvan päällä on kalvo, johon on printattu tuo teksti ”pipot”.

Sitten Veeruliirun blogissa olleeseen haasteeseen 12 tämän vuoden suosikkisivua.
Kun näitä tässä katselen, huomaan ainakin sen että tyyli viime vuodesta on muuttunut. Paljon on kaikennäköstä menossa melkein joka sivussa. Kuvia on melkein pelkästään yks per sivu. Kuvan täytyy olla näköjään merkityksellinen päästäkseen sivuun. Vaikka ihan ulkonäön perusteella lempparit valitsin, niin ainakin näyttää olevan tärkeitä ne sivut, missä olen itse ei pelkästään lapset. Lempisivut on lisäksi melkein peräkkäisiä sivuja. Selvästi ollut semmonen kukoistamiskausi E:n syntymän jälkeen. Sittemmin näköjään vähän lopahtanut, vaikka uusin sivu suosikeiden joukkoon pääsikin.
Sivuja tänä vuonna yhteensä noin 64. (muutama tehty ”lahjaksi”)

7 thoughts on “pipot ja ne 12

  1. Enpä ihmettele, että Pipot-sivu on päässyt mukaan noihin 12 parhaan joukkoon, se on nimittäin tosi hieno. Mietin muuten, että enpä oo kovinkaan usein nähnyt miestäsi ilman pipoa tai lippistä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s