kurpitsanaamat!

Yskää, nuhaa, kurkkukipua ja lämpöilyä. Kuulostaako tutulta? Sitä ja sen myötä mökkihöperyyttä.
Jos on 4,5-vuotias poika, niin voin kertoa että koko päivä kotona ei oo ehkä kaikken parasta hupia. Tai jos on 2,5-vuotias tyttö joka rakastaa keinumista. Eikä asiaa tietenkään helpota sekään että ulkona aurinko paistaa ja puut hehkuu kirkkaissa väreissään.
Koska olen kiva äiti (ainakin yritän olla, vaikka aina yritys ja toteutus ei mee ihan yks yhteen) olen yrittäyt kehitellä jotain kivaa kipeenäolo puuhaa.
Vaikkei Halloweeniä niin meillä vietetäkkään kaiverrettiin meille silti hauskat kurpitsalyhdyt. Kurpitsat ostin lähi CM:sta. Ensin koverrettiin ne tyhjiksi lusikalla ja sitten Rilli ja Vei sai piirtää tussilla omat naamansa kurpitsoihin, jonka jälkeen minä sitten toimin kirurgina.

vasemmalla Rillin, keskellä Pikku E:n ja äidin yhteinen sekä oikealla Vein.
Mukavasti ne sieltä hymyili parvekkeelta ja loi jännittävää tunnelmaa. Lapset raahasivat tuolit parvekkeen oven eteen ja istuivat pitkän tovin katselemassa kurpitsanaamoja.

Tänäänkin askarreltiin merirosvo-hengessä. Ihana Lintsi muisti meitä merirosvoaskartelu- kirjalla. Kirja on loistava ja tuli postissa täydelliseen saumaan. Helpottamaan päivää kodin seinien sisäpuolella.
Kiitos ❤

Meillä on sunnuntaisin tapana käydä kirkossa ja ”mummiukilla” syömässä. Tänään Birk oli kirkontehtävänsä puolesta Tampereella koko päivän. Aamulla kauhun sekaisin tuntein ajattelin että mitenköhän me tästä päivästä selvitään? Miten voitais ajatella tärkeitä asioita vaikkei kirkkoon päästäkään? Tuntui että iltaan on turhan monta tuntia.
Joskus asiat menee kuitenkin just niinkuin haluais ja meillä oli tänään hyvä päivä! Miten kiitollinen sitä voikaan olla siitä, että on näitäkin päiviä kun asiat menee hyvin, huomaamattomasti, jouhevasti, kivasti, mukavasti, rauhallisesti, vaikka joudutaankin olemaan ”ihan vaan kotona”.

12 thoughts on “kurpitsanaamat!

  1. Ihanasti olet jälleen kerran onnistunut tallettamaan teidän tunnelmat! Tätä oli niin kiva lukea. Kurpitsanaamat näyttävät tosi hyviltä – ja samoin merirosvot!

  2. I agree. You are a Superäiti! We are at home, too, but I have the TV on (and am hoping to be able to take a nap, really soon… please please Sisie fall asleep!). Haha, but this post inspired me, so maybe I will get off my butt today and manage to do something nice like Jack+o+lanterns or pirate hats…

  3. hihii hienot merirosvot! kivaa kun kirjasta on iloa. meillä tänään vuorossa siitä papukaija kun tristan tulee eskarista. ja kurpitsat hankin minäkin vaikka ensi viikolla! en ole koskaan kaivertanut, mutta eipä kuulostanut turhan vaikealta.

    paranemisia!

  4. kiitos sister äitiyden onnestasi ja vielä erikoisesti että olet sen suhteen antelias niin että mekin saamme ottaa osaa siihen : })

  5. Minusta teillä on aina tosi paljon kaikkia kivoja yhteisiä askarteluja. Töiden jälkeen ei jaksa/ehdi puuhata yhtä hienoja hattuja 😦 Siis ihania ovat, ja en tiedä, huomaatko itse kuinka usein teillä on jotain jännää yhdessä tehtyä

    • Kiitti Xing! Mä olen ajatellut että toiset lapset askartelee päiväkodissa ni on kiva jos mekin askarrellaan täällä kotona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s