hampaankolossa

Inspiroidu #128 teemalla taide.
Elämä on toisinaan rasittavaa sekasotkua ja kiukuttelua. Semmosta se oli taas tässä yks ilta ja mieli vereslihalla purin väsymyksen ja ärsytyksen tähän sivuun.

Mulla on luotettavat Biltemasta hankitut akryylimaalit ja jotenkin tuntuu hassulta että väsymyksen väri on punanen, oranssi ja keltanen. Tällä kertaa niin kuitenkin oli. Niillä pistin menemään käyttäen apuna pensseliä ja aaltopahvia. Keane soi taustalla. Kirjotin viivoille pienellä asioita jotka väsytti sillä hetkellä ja tulostin monta pientä punasta kuvaa, joita liimasin sitten tohon sivuun. Reesasin vähän reunojakin mutta se ei kovin hyvin tässä näy.
Rillillä on nyt joku kasvuvaihe menossa ja koska hän on niin voimakas ja tunteellinenkin, meillä myrskyää lähes päivittäin. Se tuntuu äidistäkin inhottavalta, varsinkin jos äiti lähtee siihen mukaan ja aikuisen sijasta tulee itsekin lapseksi.
Eilen oli vastapainona varsin mukava ilta. Leivottiin, rakennettin leegoilla, tehtiin palapeliä ja puuhailtiin leppeästi yhdessä. Oli leppeä tunnelma, vaikka väsymystä ei ärsytystä. Niin ne tilanteet muuttuu jatkuvasti, yhtenään. Ei meinaa perässä pysyä.

Harvemmin muuten Verotoimisto naurattaa, mutta nämä hammastikut sai hymyn ainakin mun huulille.

4 thoughts on “hampaankolossa

  1. Minusta on hienoa, kun osaat ilmaista tunojasi niin hyvin paperille. Ja varmasti auttoi jaksamaan taas seuraavana päivän lapsiperheen arkea 🙂

  2. Mikä mahtava terapiapläjäys! Niin tuttuja väsymysaiheita, että. Kun väsymys menee tuskastumisen, turhautumisen ja ärsytyksen puolelle, voi maailma hyvinkin olla punainen, oranssi ja keltainen. Meillä myös.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s