tärkeimmät

Ensimmäiseksi viikon Inspiroiduhaaste, joka oli toisen kirjoittamana.

Tämä paperi on pyörinyt mun papereiden seassa ja huhtikuusta lähtien. Vietin sillon synttäreitä. Meillä on sillon tällön tapana käydä kaupungilla lounaalla isin kanssa, jonka jälkeen lapset pääsee vielä käymään isin töissä. Silloin huhtikuussa Rilli halusi kirjoittaa mulle synttärikortin. Myöhemmin kirjoitti vielä käsinkin ”Onnea äiti”.
Jotenkin se on vaan niin hellyyttävä ja siinähän on mainittu kaikki tärkeimmät. 🙂
Vihdoin ja viimein sain tämänkin skräpättyä! Prosessi oli todella nopea. Taustakartonki, kuvan etsiminen (kuva on otettu syntymäpäivää edeltävänä päivänä), journalinglapun valitseminen (halusin laittaa pienen itsekirjoitetun tekstin selvennykseksi tulevaisuuden varalle), muutama siirtokuva, vähän tussia, thickerisiä, siirotkuvaa sekä lopuksi pari haaraniittiä. (+vuosiluku dymolla)
Valkuvaushaaste on tällä viikolla nimeltään lintuperspektiivi.
Koska olin viikonlopun käymässä Vantaalla ja Raumalla ja muutenkin vähän kiireisenä jäi osallistuminen/oman kuvan ottaminen väliin. Eilen oltiin kuitenkin retkellä tässä lähellä olevassa pienessä tammimetsässä. Siellä on upeita vanhoja tammia ja yhteen tammivanhuksista kiipesi Birk lasten kanssa.

Birk otti kuvan pikku E:stä ja minusta puustakäsin.

Yleensä minä olen se kuka ottaa kuvia ja siitä johtuen kuvia missä olisin itse ei ole hirveästi. Paitsi että lähiaikoina Vei on kunnostautunut kameran käytössä ja yhtäkkiä minäkin seikkailen kuvissa tavallista useammin.


Nyt sataa ja eilen paistoi aurinko. Mä olen tuntenut itseni väsyneeksi. Tiedä sitten johtuuko yöheräämisistä vai onko vaan semmoista pientä syysväsymystä. Tämmösinä aamuina kun katotaan lastenohjelmia samalla ku istun nojatuolissa, kupponen kuumaa vieressä, peittoon kääriytyneenä ja tietokone sylissä, katsellessani harmautta ikkunasta mua ei yhtäkkiä harmita yhtään että Rilli ei vielä saanutkaan hoitopaikkaa.
(ei tarvii lähteä mihinkään, vaikka kyllä me silti aiotaan mennä pikku E:n kanssa jumppaan ).

2 thoughts on “tärkeimmät

  1. Söpöinen sivu. Kohta on niin kuin Sannikalla, että lapset kirjoittavat välillä itse journalingin ;D. Auttaisiko kirkasvalolamppu syksyn harmauteen?

  2. Ihana muisto! Upea tammi! Vei on loistava kuvaaja! Voimia sinne. E on ollut koko alkuviikon sairaana, joten ehkä saitte jotain täältä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s