epämukavuusalueella

Tällä viikolla skräpätään epämukavuusalueella(/sta).

En tiedä olenko ainoa (ilmeisesti en,) mutta mä en tykkää käydä lasten kanssa kaupassa. Syy ei oo pelkästään lapsissa vaan myös äidissä, mulla menee niin nopeesti hermot kun kaikkea pitää tutkia ja koskettaa. Nyt muutamana viime viikkona oon käynyt kaupassa iltaisin kun lapset on jo menneet nukkumaan. Mitä mieletöntä luksusta se onkaan päästä yksin kauppaan! Siitä sitten facebook-päivityskin, jota käytin lähtökohtana tässä sivussa.
Kaupassa käynti lasten kanssa todellista epämukavuusaluetta mulle.
Mulla ei yleensä kaupassa oo kameraa mukana, toivoin vaan että mulla olis ollut joku hyvä kuva kaupasta kuten esimerkiks tämä Lintsin kuva.
Aluks ajattelin että meen vaan tolla facebookista tulostetulla päivityksellä, mutta sitten tää kuva Rillistä ja ilmeestä sattui silmiin ja on niin kuvaava, että otin sen mukaan sivuun. (ei meillä nyt sentään ilman paitaa käydä kaupassa).
Laitoin sen tonne taka-alalle ikkäänkuin ”rekvisiitaksi”.
Sivuun ideaa katselin pagemapseista ja sieltä se lopullinen idea tulikin. Paperissa olevat X-merkit (kemiallinen merkki=ärsyttävä) ja pääkallot oli niin omiaan aiheeseen, että vaikka olisin yrittänyt niin en olis yksinkertaisesti voinut valita mitään muuta paperia. 🙂
Sininen on paperin toinen puoli. Letterissä on se kätevää, että voi käyttää yhtä 12X12 tuumasta kaksipuolista paperia tällä tavalla. Puolikas harmaa ukkeli ja yhden x:n sininen keskusta on myöskin samasta ylijäämäsilpusta leikattuja.
Mä tykkään tosta harmaan ja vaaleansinisen yhdistelmästä. Tekstin ajattelin ensin tulostaa siniselle paperille, mutta sopivan sinisen paperin puttuessa, tein wordissa tekstilaatikon johon laitoin taustaväriksi paperin sinistä lähellä olevan sinisen, sekä valkoisen tekstin.
Yritin ensin tehdä pahvista oastoskärryt koristeeksi, mutta niistä tuli liian isot. Niinpä etsin googlella clipart kuvia ostoskärryistä ja niitä löytyikin satoja (useimmat kyllä oli ostettavia). Tulostin oranssille paperille ja leikkasin paperista ympyräleikkurilla.
Kaivoin siirtokuvat esiin ja lisäsin sitten niitä vielä. (vaikka kylläkin toi toinen nuoli otsikon edessä on leimattu)
Lisäsin alakulmaan vielä vähän oranssia kun mielestäni se sitä kaipasi.
Yleensä teen aina yhden sivun kerrallaan valmiiksi yhtenä iltana, mutta tämä sivu oli vähän keskeneräisenä kolme päivää. Hyvin ehti hautua ja onnistuikin ihan kivasti, vaikka aihe aiheuttaakin kylmänhikeä.
Sitä oppii ainakin arvostamaan pieniä yksinkertaisia asioita! 🙂

11 thoughts on “epämukavuusalueella

 1. tää on musta kyllä todella kuvaava. (onneks vielä ei oo omakohtaista kokemusta…) 🙂
  ja tasapainoinen sivu kaikkinen kivoine koristeineen ja värit on to-della kivat!

 2. just hyvä sivu! ja niin osuva! ja taisin päästä mukaan sivuun parillakin tavalla :)!

  ps. en tiedä miten nettiruokaostostilaukset toimii suomessa, mutta täällä englannissa ainakin musta on tullut ehdoton fani!

  • Kiitti! pääsit 🙂

   mun pitäis ottaa selvää, oon etäisesti kuullut että täälläkin se on mahdollista. MÄ kerron sulle sitte.

 3. Sulla on aina niin hienot tarinoinnit!! Minäkään en tykkää käydä kaupassa lasten kanssa, mutta kun usein ei ole muita vaihtoehtoja =|

 4. Päivitysilmoitus: Pohdintaa kotiäitiydestä « Lintsi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s