mörököllinä

Inspiroidu haastoi käyttämään silkki- ja/tai kreppipaperia. MIkäs sen sopivampaa kun pääsiäisestä oli vielä jäänyt kreppipaperia vaikka kuinka.
(tässä punottu tuohon taustalle)
Vaikka kuinka yritin niin värejä en oikein saanut kohdalleen tässä, mutta sivu kertoo yhdestä päivästä (ja joistakin muistakin samankaltaisista päivistä) mun elämässä. Vaikka joskus valitankin ja oon pahalla päällä niin tykkään silti olla äiti ja vielä kotiäiti.

Kuvan on muuten ottanut Rilli kohtuu innokas valokuvaaja, joka kattoseinä kuvien lisäksi välillä ottaa ihan kivojakin kuvia.
kuten esimerkiksi nämä


Sain muuten tehtyä nimilapunkin Leikkaa&Liimaa-tapaamiseen.

7 thoughts on “mörököllinä

  1. kiitos tästä mörökölli-sivusta, suvi! helpottaa tietää, että muillakin on ihan samanlaista mörökölleilyä kuin mulla ja ihan samoista syistä. ehkä ensi kerralla kun mörököllityttää, muistan sua ja voin ehkä vaan hymyillä asialle :).

    nimikyltti on ihan mahtis!

  2. Tämä oli aivan ihana sivu! Tykkäsin ja nauroin, ja samaan aikaan tunnistan toki myös tunteen (luulen, että ihan kaikista tuntuu välillä, tai oikeastaan aika usein, tuolta, ja mikä pahinta: tunne voi iskeä myös muualla kuin oman perheen parissa… :D). Hihii! Olet ihan paras, koska osaat astua tällä tavalla tunteen ulkopuolelle ja skräpätä siitä! ❤

  3. Tämä taitaa olla erinomainen esimerkki skräppäyksestä, joka voi helpottaa ja auttaa työstämään mielessä olevia asioita.

    Tosi hieno tuo nimilappu!

  4. Sa olet niin taitava! ja kyllapa Rillistakin on tullut taitava valokuvaaja! kiva nahda kuvia – ja sun hienoja tuotoksia. tosi kivaa nahda toi punottu tausta! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s