pyörä (ja vähän minigolfia ja lacrosseakin)

Inspiroituminen oli tällä kertaa leluista ja leikkukaluista.
Mä tein sivun Rillistä ja Rillin pyörästä. On muutan lähes erottamaton parivaljakko tätä nykyä, siis sen jälkeen kun mies oppi ajamaan ilman niitä apupyöriä.
Kohta kyllä tarttee varmaan hankkia vähän suurempi pyörä…

jos joku ei nää lukea tekstiä ja on kiinnostunut, niin voin sen tähän laittaa:
Kun lumet lähti koitettiin miten pyörällä ajo sujuu ilman apupyöriä. Ei menny hyvin ja päätettiin odottaa ihan rauhassa, eikä kiirehtiä sen enempää sitä asiaa. Pari viikkoa sitten Kasper oppi ajamaan yhdessä illassa ilman ja seuraavana päivänä kun Kasper kertoi oppineensa kysyit että onko Kasper jo 5-vuotta? Kasper sanoi että on vasta neljä niinku sinäkin ja sä ihmettelit että voiko jo 4-vuotiaskin ajaa ilman apupyöriä? Koitit Kasperin pyörää ja pääsit heti muutaman metrin eteenpäin ja pyysit että sultakin otettais apupyörät pois. Matiaksen avustuksella kesti ehkä 15 minuuttia ja osasit sinäkin ajaa ilman apupyöriä. Siitä asti sinä ja pyörä ootte ollu lähes erottamattomat. Aamulla ensimmäiseks haluat mennä ajamaan 5 kierrosta ennen isän töihin lähtöä. Yks päivä melkein nukahdit autoon ja pyysit mua kantamaan sut sisälle. Kun sanoin että pyörä pitäis ajaa kellariin pyysit että saisit ajaa 5 kierrosta ja viiden kierroksen jälkeen kuus? Uloshan me sitten jäätiin.

Elien tosin tehtiin vähän muutakin kun ajeltiin pyörällä. Oltiin vähän pelailemassa (lue muuten vaan leikkimässä) lacrossea kaukalossa.
Ihan mieletöntä miten hauskaa se voi olla. MÄ olin vähän nuivana aamula lähtemässä kun en olis millään viitsinyt, mutta sitten kun lähettiin kentältä Rilli kysy että eikö olluki kivaa? johon mä pystyin ihan vilpittömästi sanomaan että oli siis ihan oikeesti.Eilen oli muutenkin kiva päivä. Täällä päin suomea tai ainakin Birkin perheessä on tapana juhlia myös nimipäiviä. Mulla sattui olemaan nimipäivä eilen ja sain Birkiltä yllätyslahjaksi tosi kivan hupparin (vaikkei siinä huppua olekaan vaan kaulus) ja juuri kun oltiin lähdössä yhdessä pelaamaan minigolfia tuli mummi ja ukki tuomaan mulle ihanan orkidean. Niinpä mummi ja ukki lähti mukaan minigolfin peluuseen ja meillä oli rattoisa ilta. (mä voitin! vaikka oli kyllä aika tasasta) Rilli pelas ekan kerran ja oli oikeesti aika hyvä, yks hole in onekin ja vaan neljä 7 lyönnin rataa ja ratoja oli sentään yhteensä 18.(jos ihmettelet miks neiti Veillä on kaulaliina niin hän on perinteinen tyttö tai sitten tulee muuten vaan sukuunsa ja tietää aika tarkaan mitä tahtoo milloinkin…)

4 thoughts on “pyörä (ja vähän minigolfia ja lacrosseakin)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s