kot kot

Inspiroituminen tällä viikolla oli aiheella ”kärpäsenä katossa”.

Mä sain olla salakuuntelijan roolissa tässä joku aika sitten kun lapset jutustelivat olohuoneeseen rakennetussa majassa. Kot Kothan se kotka tietenkin sanoo 🙂
(K:t on muuten tehty X ja L-kirjaimista. Pallopaperit leikkasin tahallaan vähän vinoiksi, eipä olut stressiä saada niitä suoraan. )

Säätietelijät ovat vähän lupailleet tästä viimeistä hellepäivää, joten pitihän se tilaisuus käyttää hyväksi tekemällä pieni retki. Retki vähän venyi kun E:n peitto oli pudonnut matkan varrelle ja käännyttiin takaisin hakemaan sitä. Ehkä 4-5 km. Rilli pyöräili reippaasti ja sitkeästi koko matkan, vaikka yleensä ei ehkä kaikista pitkäjännitteisin 4-vuotias olekaan. Aammulla jo aloitettiin retken valmistelu paahtamalla yhdessä vähän popcornia matkaevääksi (no okei myönnettäköön että osa katosi ehkä parempiin suihin jo ennen retkeä). Oli meillä tietysti leipää, ’hedelmävälipalaa’, porkkanaa ja pillimehuakin.

välillä pysähdyimme kuuntelemaan linnun laulua. Ihmetystä herättivät myös lukuisat muurahaiset, erinäiset lentävät itikat (miks niitä on? miks linnut syö niitä? miks ne pistää?), fasaanikukko, sähkölinjat, käärme. iso jyrkänne sekä muutamat vähän pienemmät lohkareet joille sai ihan kiivetäkin.

kiva retki kaikin puolin ja kun kotiin päästiin niin kyllä kaikki nukahdettiin alle 10 minuutissa.

10 thoughts on “kot kot

  1. Aiva ihana kot kot -juttu ja sivu! Nuo linnut on niin söpöjä!

    Kiva, kun teillä oli kesäinen retki. Toivottavasti niitä piisaa vielä monta tänä kesänä.

  2. Mä en Suvi kestä! Sä oot niin taitava ja noi sun tekstit on niin ihania! Ei vaan tarttis tällaisen hormoonimyllerryksessä olevan raskaan naisen lukea kun herkistyn ihan kaikista 🙂 Mä oon aina halunnu oppii skräppää, et nyt niin tuun oppimaan sulta joku kerta!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s