Äitienpäivä.

Suloisinta tässä päivässä oli se kun Rilli ja Neiti V lauloivat äidistä, rakkaudesta ja perheestä osana lasten kuoroa. Minulle. hienosti, ihanasti ja suloisesti.
Tai ehkä sulosinta olikin se kun Rilli ja Neiti V niin kovin tohkeissaan keräsivät ja ojensivat pienen kimpun ”valkovuokkeja” minulle ja anopille. Mummille.

Hellyyttävintä tässä päivässä taisi olla upeasti askarreltu kortti ja kukka. Itsekirjoitetut harakanvarpaat. Vaaleanpunainen sydän, jonka värn Rilli oli saanut valita. ”no punainen tietysti äidille!”

(tai ehkä rakkaudella kokoon haalittu aamupala suoraan sänkyyn tarjoiltuna. Oli keitetty kananmunakin)

Liikuttavinta tässä päivässä oli että kun sanoin lapsilleni: kiitos että olette lapsiani ja olette tehneet minusta äidin, neiti V sanoi että ”jee, annetaan läpy!” ja me annettiin ja vielä monta.


Asia mikä sai minut tänään nauramaan kunnolla ääneen oli pikku E, joka kikatteli iltahepulissaan Rillin tuti-tuti-tutti-vitsille ja sen jälkeen vielä moelle muulle asialle. Voiko ihan niin tarttuvaa ääntä olla kuin pienen nauru?
Ja pikku E antoi nukkuakin koko yön. Sekin oli ihmeellinen asia tässä päivässä.

(sain lahjankin. Kivat helmet, jotka on sidottu nauhalla ei langalla. Viime kuukausina turhan monet langalla sidotut helmet ovat menneet poikki lasten turhan kovassa käsittelyssä. Kirjankin sain. Etsivätoimiston uusin.)


Kyllä äitinä olo vaan oon aika ihanaa, vaikka myös toisinaan hyvin hyvin raskasta (lue onyhtäkuin viime viikko)!

Rillin iltarukouksen sanoihin : ”kiitos et meil on oma perhe!”

7 thoughts on “Äitienpäivä.

  1. ihana posti. on se aitiys maailman parasta.

    makee sivu Rillista ja Tepsista. on toi teidan pikkumies sitten niin hauska! 😀

  2. Viimeinen lausahdus on ihan paras 😀 Kiva lukea sun aatoksista. Äitienpäivä ei ole musta turha juttu. Puolin ja toisin hyvä.

  3. hello! i just read your comment at isa’s blog (sunshine award), and it made me smile! yes, the four-year-olds.. 🙂 seems like you have one too, don’t you?
    and i understand you soooo good about not feeling good at all and then getting a sunshine (like the one from isa) or like this little sunshine-remark of yours. i’m feeling quite miserable at the moment too.. thank you so much for lightening up my day!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s