#85 Lee Sweatt

Meillä on koti täynnä innokkaita Tepsi faneja.

Mestaruuden jälkimainigeissa meillä ollaan kuunneltu youtubesta joka päivä settiä: hunajata hunajata, mustaa ja valkoista, tepsin sisääntulobiisi, ACDC:n thunderstruck (jota siis soitetaan peleissä) sekä Tepsin pelaajaesittely tältä kaudelta. (Pelaajaesittely on videoesittely kustakin TPS:n pelaajasta, joka näytetään jokaisen kotimatsin alussa)

Inspiroidu on tällä viikolla oikeilla raiteilla. Tepsillä on ollut vaikeita vuosia lähimenneisyydessä joten paluu mestaruuskantaan (ja vielä näin vähän odottamattomasti) on ollut aika iso juttu meidän perheen miesväelle.
Siispä selvästi skräppäyksen aihetta.

Rillin ”kyl sä tiedät” on nyt laajentunut pelaajaesittelyihin.
”äiti kato, kuka tää on? kyl sä tiedät!” no nyt mä kyllä tiedän ainakin nämä mitkä on päässeet tähän sivuunkin. (ja kerrottakoon nyt että #85 Lee Sweatt on ehdoton suosikki, vaikka youtubesta löydetystä pelaajaesittelystä puuttuukin)

(jotenkin tuntui vähän oudolta kun kaupassa olessa rakas 2-vuotias tyttäreni lauloi: ”mustaa ja valkoista tunnelma katossa turkuhallissa” ja mä en ole kyllä sitä opettanut. Toinen hassu mitä neiti tällä viikolla on laulanut, ei onneks liity mitenkään jääkekkoon mutta oli muuten vaan mun mielestä aika hauska: ”piiri pieni pyörii, lapset sanoo soo soo soo, kengän kannat koo koo koo…” muilla ne on vanhemmat kun sanoo soo soo, meillä lapset 🙂 )

9 thoughts on “#85 Lee Sweatt

 1. On se vaan jotenkin niin uskomatonta miten 4-vuotias voi noin kovasti tykätä jääkiekosta! Tosi hassua 🙂 Ja hieno sivu tietty, niinkuin aina.

  • uskomatonta mutta totta. toiset prinsessoista toiset jääkiekosta 😉 oli kivaa nähdä tänään. oot huippu!! (ja kaunis tietty ja kaikkee muutakin) ja kiitos kehuista 🙂

 2. hieno sivu! tykkään asettelusta kovin. (tepsin voitosta en niin…) 😉 mutta edelleenkin voin vain kuvitella kuinka iloinen poika teillä onkaan nyt! onko muuten tuo alempi kuva siitä kun kerroit tepsin mestaruudesta? vai ehditkö ottaan kuvaa?

  • no Elinarsku, siinähän kävi niin ettei Rilli tainnut oikein edes ymmärtää mitä se mestaruus tarkoitti. Kun kerrottiin sanoi vaan että ”ai.”
   Torille ei päästy juhlimaan kun oltiin risteilemässä, mutta kun kotiin päästyämme katsoimme torinhulinaa youtubesta niin jopa vain on tunnelma noussut kattoon. Nyt siis riemulla ei rajaa (kun on päästään vajaa) toi kuva on näitä ”jokapäiväisiä tuuletuksia…”
   Kuvaa en siitä ”ai”-hetkestä saanut, mutta toi viimeinen kuva kyllä kuvastaa hyvin tämän hetken tunnelmia 🙂

 3. Ihanasti oot käsitellyt haasteen aihetta! Ja lasten maailma, jutut ja oivallukset edelleen viehättää mua suunnattomasti skräppäyksenkin aiheena – oman tai toisten 🙂

  • Kiitos Pia ja niinpä! ja mistäpä sitä kotiäiti muusta skräppäiskään kun niistä lapsista (lapset=elämä). 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s