salainen agentti

Inspiroiduhaaste #104 oli otsikolla Naamio.
Meidän lapset (niinkuin varmaan kaikki lapset) esittävät välillä muuta kuin ovat. Pukeutuvat siis ”valeasuihin”. Selailin kuvia ja tämmösen sivun sain aikaiseksi ”salaisen agentin” eri persoonista. 🙂

(’Hitler’ ei oikeasti leikkinyt olevansa Hitler. kunhan oli löytänyt tiensä äidin kirjainkätkölle ja päättänyt itsekseen vähän skräpätä. ”Kato naamari!” taisi olla käytetty lause. Ei naurattanut ihan hirveästi silloin, mutta nyt kyllä.)

Viime viikolla skräppäsin aiheesta 2-vuotias neitokainen ei pysy sängyssään.
Tässä yksi ilta olin taas aika ryytynyt. Olin patistanut neitokaisen uudelleen sänkyyn jo toistakymmentä kertaa, kun taas kuului ääniä huoneesta.
Siinä jo suuttuneenakin menin huoneeseen aikeissani ääntäkorottaen ja tiukasti komentaa neito ”nyt jo vihdoin nukkumaan!”. Tämäpä oli laittanut rätin puoliksi naamalleen ja tullessani huoneeseen, sanoi aavistuksen tavanomaista möreämmällä äänellä: ”kato! Olen merirosvo!”
Siihen hymyyn suli äidin hermostus. 🙂
(että kyllä meillä siis muutkin kuin Rilli osaavat tämän naamioitumisen jalon taidon)

Pitkästä aikaa viime viikolla kerkesin skräppäämään yhden sivun ihan noin muuten vaan skräppäämisen ilosta (ja hyvästä aiheesta).
(Huomatkaa että tässä käyttämäni kuvat kaikki ovat ns. pilallemenneitä, epätarkkoja. Eipä haitannut ei.)

(ei voi lapsia syyttää. On se varmaan aika jännää kun pää on yli kahden metrin korkeudessa. Sinänsä kiva asia kun omaa pitkän iskän.)

Kaikki hyvin taivaan alla ja muuten, Pikku E on (aina) vaan ihan mielettömän suloinen!!

Tästä pientä vauvakuumetta:

9 thoughts on “salainen agentti

 1. Voi, miten tykkäsin salainen agentti -sivusta! Noin yhteen koottuna ne kertoo hienoa tarinaa.

  Ja tuo olkapäille-sivukin on ihana. Noi pikkuiset tyttö ja poika tuolla oikeassa yläkulmassa on söpöt – eikä muuten pilalle menneet kuvat haittaa yhtään, kun asia tulee hyvin ilmi. Sun teksti on taas niin onnistunut.

  Ja pikku-E! Suukkoja ja haleja koko porukalle!

 2. siis kuule, sä oot mun suosikkiskräppääjä tätä nykyä! mä tykkään sun sivuista niin mahdottomasti! agenttisivu sai nauramaan ja oikein etsin ”hitleriä” hienoine kirjaintarraviiksineen kun arvasin sen olevan mukana :D. ja olkapääsivu, pilallemenneetä tärähtäneet kuvat näyttävät vaan taiteellisilta. ja teksti on mainio.

  pikku-e, mitä muuta voi sanoa kuin että <3!

  kivaa viikonloppua teille!

 3. Vai oli Hitlerin viikset kirjaintarroja: luonnollisesti 🙂 Naamioitumisen taito on selvästi hallussa, ja vaikka en yleensä fanita tosi monen valokuvan sivuja, tämä on aivan mahtava <3<3<3

 4. Agentti sivu oli hieno! Voi sita Rillia.. kylla se keksii. 😀

  Ja viimeisessa kuvassa katoin etta siina oli selkeesti pukkunen ”Suvi Junior”. Taysin aitinsa nakoinen tytto!

 5. Hulvattomia kuvia pikku asujen pukijoista 😀 Hauskaa on se et jos näyttäisin kuvat meidän poitsuille he ihan vakavana suurinta osaa katsois ja ihailis vaan 🙂 Meilläkin uimarengas on milloin missäkin. Aika usein minihameena tanssihommissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s