Tepsi!!!

Meillä on ollut havaittavissa Tepsi huumaa jo koko kauden. Vai mitä tuumaatte kommenteista kun Rilli on: ”ihan liekeissä!” ja siskonsa Vei on: ”ihan ylämummo”.

Viime peli, joka oli ratkaiseva mitalipeleihin pääsyn kannalta, veti Turkuhallin täyteen katsojia. Ukki oli siellä myös (Birk ei koska hänellä oli oma lacrosse peli) ja Rillin piti mennä ukin mukaan.
”mä haluan pitää vapaapäivän” ilmoitti Rilli, ja jäi mummille Vein kanssa maalaamaan munia ja saunomaan.
Vapaapäivästä huolimatta Rilli osaa kaikki Tepsin pelaajat ulkoa nimineen ja numeroineen. Se on mun mielestä melko hyvin 4-vuotiaalta, joka ei osaa lukea.
Inspiroiduhaasteessa oli aiheena ihmettelyä ja kummastelua ja sivu kertookin juuri Rillin joukkuetuntemuksesta (jota tuntemusta äiti ei poikansa kanssa jaa).

Pääsiäinen oli ja meni. Saatiin maanantaina vieraiksi tärkeitä ihmisiä. Rilli ei meinannut housuissaan pysyä odotellessa, vihdoin kun auto kurvasi pihaan Rilli riensi parvekkeelle tervehtimään: ”MOI!!! te ette nyt voi tulla meille kun meillä on niin sotkusta!”

Tiistaina täytin 29-vuotta. Keskiviikkona meinasi jo käydä huonosti, koska: ”äiti, nää lohikäärmeet syö vaan 29-vuotiaita”.
Onneksi kuitenkin ”se oli vaan vitsi” ja säästyin minäkin kurjalta/hurjalta kohtalolta. (ainakin tällä erää, tiedä sitten pitäiskö tässä olla huolissaan, kun tuolla lelulaatikossa ne samaiset hurjat lohikäärmeet edelleen asustaa.)

Leivottiin eilen pullaa. Rillin pullapoika sai myös pippelin (aivan kuten erään ystäväni 3-vuotiaan pojankin pullapoika tässä taannoin). Selvästi pienten poikien juttu.

tässä kuva vielä miss ”ylämummosta”

Ja kuva vielä meidän piku E:stä, jonka naurun kuulimme ensikerran viime viikolla. 😀
(arvaatkaapa mille E ensimmäisen kerran nauroi? Tietysti sisaruksilleen.)

13 thoughts on “Tepsi!!!

 1. hihii! mäkin nauran täällä! hauska pullapoika! ja uskomaton poika teillä! mä en ees tiedä ketä kaikkee mun suosikkijoukkueessa tällä kaudella pelaa. (noloa tunnustaa…) ja toinen osaa kaikki ulkoa. WAU! hyvä Rilli! 😀 ja miss ylämummo ja neiti E taas niin suloisina.
  leiskasta tykkään kans tosi paljon. kraftia, kivaa fonttia tarinoinnissa ja kivoja maalikohtia.

 2. Siis näitä teidän perheen juttuja on niin kiva lukea 🙂
  Onnea sulle ja onpa poitsulla tooosi mahtava
  muisti!Leiska on hieno! Tykkään etenkin noista¨
  maalijutuista ja otsikon kirjaimista.

 3. Mitä tässä muuta osaa sanoa kuin että mahtavat lapsoset ja hauskasti talletettu tämä uskomaton taito!

  A muistelee edelleen, miten kiivaat pelit heillä oli maanantaina Atte Engrenin (A), Aatu Hämäläisen (Rilli) ja Aki-Petterin Bergin (Vei) kesken. Ja Aatu-Rilli oli ihan liekeissä!

  Voiko noita lapsia söpömpiä ollakaan!

 4. Inspiroidu-sivulta ei oikein nähnyt lukea leiskan tekstejä ja vähän harmitti. Tosi hauska tarina tämä olikin, ihan kuten arvasin! Ja yksinkertaisen luontevasti talletettu.

 5. Niiin hieno ja hauska sivu! Meillä ”kyllä sä tiedät” jatkuu usein ”siis pakko sun on tietää, sillä äiti tietää aina kaiken”. Siis tosi hyvä, että sinulta ei tivata pelaajien nimiä vaan Rilli tietää jo itse 🙂

 6. On teillä kyllä hauskoja hetkiä tuon poitsun kanssa 🙂 Onnea sulle hei. Nuorelle kauniille ihmiselle ja kolmen äidille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s