2 vuotta

Kello on jo kymmenen ja yhden synttärisankarin pitäis jo olla untenmailla. Sen sijaan että huoneesta kuuluisi tasaista tuhinaa sieltä kuuluu kolinaa, kun neiti on kaikkialla muualla kuin sängyssä. Äsken kun isä meni katsomaan oli neiti vetämässä hametta päälleen ”olen kaunis”. On se hyvä että on ainakin terve itsetunto.
Aamulla avattiin paketit joista paljastui sateenvarjo sekä pieni ”matkalaukku”. (ei tarvitse enää mangneetteja kujetella tupperware astiassa)

Käytiin kaupassa ja Hesburgerissa herkuttelemassa, leikkimässä pallomeressä ja ajamassa autolla. Tukkahan siinä meinas päästä lähteä… Kaks vuotiaan päättäväisyydellä karattiin autokärrystä, jätettiin äidin ohjeet täysin huomiotta, leikittiin liukuportaissa (älyttömän vaarallista), melkein juostiin suoraan parkkihalliin. (pitäisköhän itsekin harkita Lintsin talutushihnaa)

Illalla juhlittiin kera mummin ja ukin.

Ja Rillinkin sai puhaltaa kynttilät (oli muuten eka kerta tänä vuonna vaikka synttäritkin oli jo ja juhliakin kaksin kappalein)

tämmösen kortin tein sankarille

(siinä vaiheessa kun kerkesin kuvan ottamaan oli korttia jo pidetty suussa, siitä noi pienet ruskeat jäljet kortissa. ja jos oikein tarkkaan katsoo niin voi nähdä hampaanjäljet numero kakkosessa)

10 thoughts on “2 vuotta

  • se on vaan tervettä xing. Yks syy siihen miks näitä kirjottelen on, että itsekkin sais nauraa niille
   ( yleensä tapahtumahetkellä on enemminkin tehnyt mieli itkeä)
   🙂

 1. Ihania kuvia ja tarinointia. Jos nyt kerran on kaunis, niin miksipä sitä ei sanoisi ääneen. 🙂 Onnea 2-vuotiaalle!

 2. On tyttelillä itsetunto kohdallaan – eikä pelkää pimeää, siis pelkästään hyviä juttuja! Tervetuloa juhlimaan tänne vuorostaan! Soma kortti.

 3. Onpahan komiat pippalot! Ja mukavat jutut taasen kerran… Tulee tytto aitiinsa! (Tekis mieli sanoa sukuunsa, vaan alkaa omakehu taas … haisemaan..!) Kiva kortti tosiaan. Paljon parempi kuin yks toinen Hello Kitty juttu, joka on vielakin matkallaan… :}

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s