”öö… totaaa…”

INSPIROIDU #95: Entten tentten teelikamentten
Joskus iskee valinnan vaikeus. Vaikeus voi johtua vääränlaisesta valikoimasta, mutta myös liian runsaasta sellaisesta. Valintoja on kuitenkin tehtävä, usein jopa ihan sokkona. Jos valinta on erityisen vaikeaa, ainahan voi mennä ”entten-tentten-teelikamentten” -periaatteella.

Kotiäidin elämä on täynnä erinäisiä ”vaikeita” (tai ei niin vaikeita) valintoja.
(Näitä arvotaan joka päivä.)

Otsikko juontaa juurensa sanonnasta, jota meidän molemmat jo puhuvat lapset käyttävät, kun miettivät minkä valitsisivat tai miettivät jotain, mitä haluavat sanoa.

Mua vaivaa joku ihmeellinen ”kirjotusripuli”. Taas on teksti niin pitkä että koko sivun visuaalinen ilme menee ihan myttyyn. Tää olis varmasti pitänyt tehdä joko 12×12′-koossa tai sitten aukeamana. Ahdettu on nyt kuitenkin samaan sivuun kaikki. Tekstissä on tallessa iso osa tämän hetkistä elämää, joten sivu on sen takia mulle tärkeä ja varmasti hauska ajan kuvaus tulevaisuutta ajatellen, mutta noin muuten ei oo niitä suosikkeja…
Tässäkin näpertelin aika lailla ja se tuotti suurta tyydytystä.

ja Minnalle vielä lähikuva Rillin ”hyttystenpesästä”

Ai että muuten on ihanaa kun aurinko paistaa on paljon lunta ja vähän pakkasta! kyllä talvilomalaisia nyt hemmotellaan. Nauttikaa minkä voitte!

14 thoughts on “”öö… totaaa…”

 1. Enpäs vaan saanut tekstiä luettua, mutta sivu näyttää kivalta ja öö… tota… ootte kyllä hauskaa porukkaa!

 2. Kirjoitusripulisi ei kyllä mielestäni ole mikään ongelma vaan päinvastoin, tekstisi ovat tosi kivoja! Leiskakin on mielestäni tasapainoinen ja kaunis, teksti on sommiteltu hyvin sekä luettavuuden että visuaalisuuden kannalta.

 3. Tämän sivun visuaalisessa ilmeessä ei ole mitään vikaa, päinvastoin, tämä on kaunis ja tasapainoinen. Mutta vielä paremmaksi sivun tekee teksti, joka on ihana! Uskon, että tulevaisuudessa arvostat tätä sivua itsekin hyvin paljon 🙂

 4. Öö…tota..valitsen tuon! Minusta tämän sivun visuaalinen ja tekstuaalinen ilme on aivan ihana. ”Öö..tota” on klassikko, niiiiin tuttu lause. Tosi hienoa, että skräppäsit sen.

 5. ihana hyttystenpesä, just sellanen kun pesän pitääkin olla — kukaan ei karkaa ja porukkaa on paljon 🙂 kiitos kun laitoit lähikuvan!

 6. siis tää on ehdottomasti yksi mun suosikeista, ehkä jopa suosikein, kaikista sun leiskoista! asettelu, otsikko, kuvat, väritys ja ennenkaikkea teksti! se on niiiiin tuttua, mun on ehkä ihan pakko tehdä samanlainen sivu. ajattelin, että mun pitäs printata se ja laittaa meidän jääkaapin oveen :). muistuisi silloin mieleen useammin, että meitä on monta samassa veneessa :D!

  melkein toivoin, että sun teksti olisi jatkunut vielä aukeaman toisenkin sivun, kysymykset ja valinnat iltaan saakka!

  anna puheripulin vaivata vaan! mä nautin siitä.

 7. yhdyn edellisiin kommentteihin! ja sanon viela, etta kuvat on tosi kivoja noin ’filmityylisina’! ihanaa luettavaa – eika yhtaan liikaa. (eihan siita muuten saisi sita oikeaa tunnelmaa jos yrittais tuon kaiken sanoa lyhyesti!!!) 😀

 8. Aivan mahtava sivu minunkin mielestäni!
  Kuvat ovat tosi hienoja – mitenhän ne mahtavat olla tehty? Ihanaa, että huipputekstiä oli paljon!

 9. Kirjoitat niin ihanasti että anna mennä vaan, vaikka jokaiseen leiskaan! Onko joku ihan erityinen kuvankäsittelyohjelma mistä nuo filmikehykset on?

  • kiitti. Mä tein noi kehykset semmosella sivulla kun

   http://bighugelabs.com.

   (paljon erilaisia vaihtoehtoja tehdä kaikenlaista. ’Framer’:issä oli muutamia erilaisia kehyksiä mistä valita. palvelu vaatii kirjautumista mutta kirjautuminen on itsessään ilmainen.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s