”it’s back”

Inspiroidu kehotti käyttämään ”vain palasta valokuvasta”.

Teen yleensä sivut letter-koossa. Useimmat paperit ja taustakartongit on 12×12′ joten niistä jää aina paperia jonkin verran yli. Tässä pöydän ääressä on muutaman päivän pyörinyt noi reunimmaiset lilat silput ja sain idean käyttää niitä ja muutamaa muuta silppua ’silppupussista’.
Idea ei niin hyvin toiminut tässä sivussa, kun on niin sairaan pitkä journaling, osa tekstistä on melkein näkymättömissä. 😦 ideana kuitenkin mun mielestä kiva ja hyvä, ehkä joskus olen nähnytkin jonkun samansuuntaista käyttävänkin.
Tämä oli taas tämmöistä terapiaskräppäystä. ”Voimaannuttavaa” skräppäystä (niinkun xing sanoo).
Olit tosi kiva näpertää tän parissa. Teksti syntyi spontaanisti vaikka sen etukäteen kirjoitinkin.
Yleisesti tykkään siitä että omissa sivuissa tekstit on suomeksi, mutta tähän sopi parhaitan ”it’s back!”

(ja niille jotka ovat kiinnostuneita teksti kokonaisuudessaan:
Hymyilyttää, naurattaa, tuntuu tosi hyvältä, onnelliselta, kiitolliselta, tyytyväiseltä.
Eilen nauratti taas iänikuinen ”tarviiks mennä suihkuun jos ei oo yhtään hionnut?”
Koko raskaus ajan mua vaivasi kamala synkkä väsymys. Musta, pimeä, hellittämätön, loppumaton, masentava.
Se puristi mua niin että oli ihan vaikeaa olla. Tuntui pahalta ja syylliseltä. Miksi on niin vaikeaa olla iloinen ja onnellinen vaikka oikeasti on molempia samalla koko ajan? Miksi tuntuu vaikealta olla kiitollinen vaikka oikeasti on tosi kiitollinen?
Miksi tuntuu vaikealta nauraa vaikka mulla on tosi hauska mies ja hassut lapset?
Onneks mulla oli omat hyvät lääkkeet. Rukous, pyhikset, hyvä mies, hyvät ystävät ihana perhe, luottamus siihen että tämä on oikein, usko että kaikki kyllä vielä kääntyy kunhan saa nukkua, nukkua, nukkua.
Oli ihanaa kun vauva syntyi. Olin niin onnellinen ja se jatkuu edelleen. Voi tätä rakkauden määrää. Epäilin että onkohan minusta kolmen lapsen äidiksi ja miten voisin rakastaa tätä tulevaa lasta, kun niin paljon rakastin jo olemassa olevia lapsiani? Mutta voi kuinka rakastankaan tätä pikkuista ja kuinka onnellinen olen että hän saapui meidän perheeseen.
Rakkaus ei puolitu, se lisääntyy ja kasvaa jokaisen lapsen myötä. Olen joskus ihmetellyt miten taivaallinen Isä voi rakastaa jokaista lastaan? Nyt ymmärrän vähän siitä rakkauden määrästä jota Hänessä on ja jota Hän tuntee meitä lapsiaan kohtaan.
”Kun sinulla on tiukka paikka ja kun kaikki menee pieleen, ja juuri kun sinusta tuntuu, ettet jaksa enää hetkeäkään, niin älä vain luovuta, koska vuorovesi on juuri silloin kääntymässä”
Tätä luettiin paljon S:n kanssa Lintuvaaran aikoina.
Taas on vuorovesi kääntynyt ja tuntuu ihanalta kun hymy ja nauru on taas palannut elämään mieleen, oloon. Toivottavasti tässä vuodessa on sitä mitä kuluneessa vuodessa piti olla; ’enemmän naurua’.
On niin hyvä taas hymyillä. Sydämestä.)

18 thoughts on “”it’s back”

  1. upea silppusivu! Toi olis yks hyvä syy siirtyä letteriin… 🙂 oon silppuhullu, kaikki säästetään… ja joskus jopa käytetään.
    hyvää tarinointia, tuli tosi hyvä olo siitä.

  2. ihana ihana sivu. rakastan miten aina kirjotat aidosti sydamesta. paras kohta tekstissa oli se ”rakkaus ei puolitu, se vaan lisaantyy”. Amen! lasten myota todellakin ymmartaa hitusen lisaa sita, milta Taivaan Isasta tuntuu.

    ja kivaa kun nauru on back! se on kuin uusi raikas tuuli, kun pitkasta aikaa tuntuu etta voi nauraa oikein kunnolla. 🙂

  3. Ensinnäkin on hyvä kuulla, että sua taas hymyilyttää!! Toisekseen tää on Suvi niin hieno sivu, tarina on niin koskettava ja aito ja kaikkea hienoa… Mä olen sanaton!

  4. Niinpä taidettiin lukea 🙂 Muistan kun sain sen sulta tekstiviestinä ja se tais tulla aika tarpeeseen just sillä hetkellä. Ja sit se vuorovesi hetken päästä kääntyi. Sitä samaa taas odotellessa. (vauvan syntymää siis, on tää raskaus ollut niin tylyä taas…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s