update

terveisiä Helsingistä!

Torstai 10.12. oli meillä täyden kympin päivä. Saatiin aamusella heti vieraiksi Sauli-serkku ja käly. Mukavaa rupattelua ja hauskoja leikkejä. Vähän geisha-suklaata ja kevyt lounas.
Lapset pääsivät mummille ja ukillekin leikkimäään (ja nukkumaan päiväunia) kun mulla oli tilaisuus viettää vähän aikaa tätini kanssa, joka oli tullut käymään kotoSuomen Turussa. Oli ilo tutkia yhdessä vähän sukua ja uskomatonta että meillä on niin hienot esiäidit ja esi-isät. On elämä ollu joskus vähän toista…
Iltakin meni rattoisissa merkeissä kun ei ollut mitään erikoista ohjelmaa. Kyllä hyvä perhe ja ihanat lähisukulaiset on mulle iso kiitollisuuden aihe.

Perjantaina lähdettiin lasten kanssa junaseikkailulle Helsinkiin. Rilli on kauan pyytänyt että pääsisi intercity junaan, ”semmoseen leikkivaunuun missä on Hessu-kissa”, ja nyt pääsi. Matka meni kaiken kaikkiaan hyvin ja lapset oli innostuneita, vaikka juna olikin aika täynnä. Ilta sujahti ohi nopeasti.

Itse en ollu mikään kaikista paras äiti perjantaina ja yritin kovasti olla hermostumatta kaikista pienistä, mutta pelkäänpä etten onnistunut kovin hyvin.
Olin kuitenkin kiitollinen omasta isästäni ja siitä että mulla oli mahdollisuus toteuttaa pienen pojan pitkäaikainen haave. (ja sattui vielä niinkin että leikkivaunussa oli Hessu-kissan kuva, vaikka osassa junia leikkivaunussa on myyrän kuva).

Lauantai 12.12. olikin tiedossa 60-vuotisjuhlat, jonka takia Helsinkiin alunperin lähdettiin. Isikin tuli aamupäivällä ja voi sitä onnea.

oli ollut kova ikävä.
vaikka onhan se ihanaa nähdä rakkaita, ajaa kuplalla (ja ehkä vähän tööttäilläkin),
leikkiä vollkareilla ja puuhastella vaan.

Juhlat meni hyvin vaikka lapset olikin aika villillä (vaikka ehkä sen takia ettei päiväunia oltu nukuttu lainkaan kahtena peräkkäisenä päivänä) tuulella ja piti huolta siitä että meidät huomattiin.
Oli kiva nähdä sukulaisia ja ruoka oli erinomaista. Ihanaa vielä kun pääsi yöksi kotiinkin. Elämä on kyllä helmeä.väsynyttä miestä.

2 thoughts on “update

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s