raskaus

Inpiroiduhaaste haastoi skräppäämään maalaten.
Oon aina pitänyt maalaamisesta ja joskus jopa käynyt öljyvärimaalauskurssinkin. perinteiset maalailut on viime vuosina jääneet minimiin, mutta ehkä niidenkin aika vielä koittaa.

Tein sivun raskaudestani, joka siitä huolimatta (tai nimenomaan siitä syystä) vaikka onkin kolmas, on ollut tunteiden sekamelskaa ja melkoista vuoristorataa alusta alkaen.
Nyt vasta viime metreillä raskaus on ollut muutakin kun raskautta. Päällimmäisenä tunteena ilo ja jännitys sekä ehkä jonkinasteinen helpostuskin.
(vaikka silti olen väsynyt, hidasliikkeinen, kömpelö ja kaikkea sitä mitä raskaanaoleva nyt voi viimeisinä raskauskuukausinaan olla.)

sivu on melko rauhaton, mutta kuvastaa siitä syystä loistavasti ristiriitaisia tunteita matkan varrelta.

Maalailut olen tehnyt kuplamuovilla (isolla jotain sain bid it allin pakkauksen mukana+sillä normilla.) ja akryylimaaleilla. Vähän olen sutannut myös reunoihin maalia.
(timantit kuvastakoon niitä surun ja onnen kyyneleitä, joita aina silloin tällöin on tirahtanut)

Tää oli semmosta ”voimaannuttavaa skräppäystä” (xingiä lainatakseni) ja tuntui tosi hyvältä skräpätä viimeiset 8kk omasta elämästä.

20 thoughts on “raskaus

  1. ihana ihana ihana! ihana maha (tulee ihan ikävä tuommoista mahaa vaikka tiedän kyllä kuinka rasittava se voi myös olla…), ihanat värit, ihana kokonaisuus!

  2. Ihana on! Taidan tallentaa tämän mun ideakansioon. Ihanat nuo isot kuplamuovijutut, harmi kun niitä saa niin harvoin mistään. Tää on vaan jotenki niin täydellinen ja masu niin kaunis!

  3. Joo, tää on ihan mieletön! Vaikken ole ollut enkä ole raskaana, niin voisin kuvitella että tuolta se just tuntuu. Ja että se näyttää juuri tuolta kun minäkin sitä yrittäisin sivuksi pukea. Parasta.

  4. Upea taideteos todellakin!
    Kuplamuovimaalailut on ihania (tosi huippuja noi isot leimailut!) ja käy niin hauskasti pallurat yhteen ison mahapalluran kanssa! 🙂

  5. UPEA! Aivan loistava toteutus. Yleensä raskaussivut ovat vain hempeää, herkkää ja hellää. Tässä sivussa tulevat esille ristiriitaiset puolet niin tekstissä kuin ulkoasussakin. Teksti ja sivu sopivat todella hyvin yhteen!

  6. Hieno! Juuri täällä mietinkin sinua ja tätä aihetta. Paljon voimia loppurutistukseen! Innolla odotan millaista skräpättävää sulla on sitten joskus ensi vuoden puolella 🙂

  7. Upea… kaunis kokonaisuus, hain heti merkityksiä sieltä täältä liityen siihen sekavan tunnekenttään, joka tuossa vaiheesa itsellä velloi. Punainen –> veri ja tilanteen fyysisyys, musta –> pelko ja ahdistus, kuplapallot –> iloinen ja helpottunut onnenpultupus sydämestä, kun kaikki on mennyt hyvin maaliin asti. Kukkakoukerot vatsan päällä lupaavat uutta kasvua saapuvaksi. Tykkään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s