ei voi.

Rilli satutti eilen huulensa riehuessaan meidän sängyllä. Hammas osui huuleen, huuli turposi ja vertakin tuli vähän. Se oli ikävä juttu.
”Pieneen” liioitteluun taipuvaisena Rilli piti rättiä suun edessä koko illan eikä iltapalan syömisestäkään tullut oikein mitään. Siihenkin vielä empatia äitinä riitti, mutta kun oli aika mennä iltakakalle ei siitäkään tullut mitään.
Ai miksi? no siksi että huuli on kipeä. No miten se sitten siihen vessaan menoon vaikuttaa (käsitääkseni siinä käytetään aivan muita ruumiin osia)? No tietysti siten, että kun pitää rättiä suun edessä ei voi samalla lukea kirjaa, koska kirja voi pudota ja jos taas ottaa rätin pois suun edestä, niin huuleen sattuu.
Yritin varovaisesti (ja ”hieman” huvittuneena) kysyä että eikös kakalle sitten voi mennä ilman kirjaa?
No ei tietenkään. (eikä mennyt)

IMG_4408

Voiko tommoista poikaa yksinkertaisesti olla rakastamatta?

7 thoughts on “ei voi.

  1. Aivan loistavaa toi Rillin logiikka! Mä rakastan tota poikaa ainakin 🙂 terkkuja toipilaalle ja äidille jaksamista!

  2. ootko aatellu koskaan et kirjoittaisit kirjan Rillin tempauksista ja sanomisista? 😀 mä ainakin ostaisin sellasen! hauska poika! ja myös jään oottaan skräppisivua aiheesta. ”kakalle ei voi mennä, kun huuleen sattuu.” (hihittelee)

  3. :D. voi elämä. nää on niin hauskoja (vaikka tiedän kokemuksesta että kun vessajutuissa alkaa temppuilu se kyllä juuri silloin ärsyttää hulluna!). hyvä että kirjaat ylös teidän mainiota meininkiä. tää sun on myös pakko skräppää!

  4. Hyvät naurut saatiin täälläkin päässä! Kannatan Elinarskun ajatusta kirjasta – ja muiden ehdotusta skräppisivusta. Sehän on suorastaan must!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s