monot

Tämmöisen haastan sinut-blogin on Laura pistänyt pystyyn.
Meillä Rilli on jatkuvasti äänessä. Tässä sivu viime aikaisesta äidin rasituksesta.

IMG

nyt on niin super simppeli sivu, että voikohan tätä skräppäykseksi edes kutsua.

16 thoughts on “monot

 1. I H A N A!!! Siis aivan IHANA! Nuo kuvat on supermahtavia ja tarina mitä loistavin! On kyllä ollut mahtava nähdä näitä haasteleiskoja ja lueskella tarinoita. Nyt kun vain itsekin saisin vielä omani tehtyä. ohops!

 2. Huippu! Ihan tosi hauskat kuvat ja vielä hauskempi tarina! Ja kiva asettelukin vielä. Tosi onnistunut sivu siis mun mielestä ja kyllä mä sitä edelleen, todellakin, skräppäykseksi sanon.

 3. voi mojerns… nauroin ihan kippurassa noita kuvia!! kylla toi Rilli sitten osaa! ei ole selkeestikaan tylsaa teilla…. ;D
  kiva sivu. vaikka onkin simppeli, niin yksinkertainen on aina selkeeta ja kaunista.

  • Kiitti kommenteista :), ja kyllä Nelsson oon tulostanut tekstin suoraan kartongille, letter-koon etuja. Teen niin melko usein, kun en tykkää omasta käsialasta ja kirjoitusvirheitä tulee joka kerta, tietokoneella on helppo tarkistaa virheet ennen tulostusta (vaikka silti niitä tulee).

 4. Tää teidän pikkumies on kyllä niin mahtava!!! Ei voi kuin hymyillä….
  Tykkään asettelusta ja siitä miten pikkukirjainten värit toistuvat noissa pyrpylöissä tekstin yllä! Että mua hymyilyttää!

 5. hihii! hetken aikaa mietin kans et mikä mono-laulu lätkämatseissa sois, mutta kyllä! 🙂 hassunhauska poitsu teillä. ja kiva on sivukin taas!

 6. Nyt mulla soi päässä monolaulu 🙂 Kiva sivu ja kyllä tämä tosiaankin on skräppäystä. Mutta onneksi Rilli osaa laulaa, mieti jos se vaan raakkuisi, kuinka kyllästynyt sä sitten olisit…

 7. Rilli on ihan paras! Siitä tulee varmaan laulava kiekkoilija 🙂 Hauska tarina, sopivan simppeli sivu ja kuvat on taas ihan mahtavia. Milloinkas nähdään koko sarja?

 8. Kylla on niin viimeisen paalle kiva sivu ja hauska juttu! On taa outoa sukua… Ja hauskaa! 🙂 Kiva kun jaksat ikuistaa naita kerrassaan verrattomia juttuja – ja jakaa meidankin kanssa. Kestavyytta ja karsivallisyytta sulle toivotellen… :]

 9. heh miten hauskaa juttua :D. lokakuussa ehdottomasti pitää sitten rillin esiintyä tribulle livenä mono-laulunsa kanssa! tykkään sivusta, ei yhtään liian yksinkertainen.

 10. Tässä eläytyy ihan TPS-tunnelmaan. Ihanaa, kun teille niin turkulainen poika 🙂 Aivan loistava tarina ja hieno sivu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s