klassikkoja

Inpiroidu haasteesta vastasi tällä kertaa Hemppa.
Hemppa omaan graaffiseen tyyliinsä oli haastanut käyttämään sivussa ympyrää, suorakaidetta ja kolmiota.

Tällä kertaa mun vaikeutena oli valita aihe. Sivu on pikku neidistä joka jakaa isänsä rakkauden venäläiseen kirjallisuuteen.
(Samainen neiti muuten on alkanut puhella melkoisesti ja kartuttaakin sanavarastoaan lähes pävittäin uusilla sanoilla. Me Rillin kanssa ollaan naurettu tämän päivän sanalle, joka on ollut ’puppuli’ eli kansan kielellä huppari.)

Itse sivu syntyi onneksi kohtalaisen tuskattomasti.

kirja

(tuota toiseksi isoimman kukan paikkaa siirsin vielä vähän jälkeenpäin hieman kauemmaksi tuosta toisesta kukasta, mutten jaksanut uusiksi skannata.)

13 thoughts on “klassikkoja

  1. Onpas nätti sivu! Ovelasti oot ujuttanu kolmiot mukaan ja tykkään paljon harmaan ja pinkin yhdistelmästä. Ja tarinointia on taas pakko kehaista, tosi ihana! 🙂

  2. Kylläpäs neiti siinä tomerana lueskelee, ihana! Pikkuhelistin vei jalat mun suusta, aattelin nimittäin samaa tuosta kolmioiden käytöstä. Itse sitä olis vaan lykännyt ne neliöt siihen. 🙂 Ja tarinoinnista minäkin tykkään, siinä on taas kiva juju.

  3. Siis niin kiva sivu! Tuo vaaleanpunaisen, pinkin ja harmaan yhdistelmä on hieno! Ja mageesti oot tehny kolmiosta neliöitä ja tuo kukkarykelmä puhuttelee kanssa!

  4. Ihana! Minäkin tykkään sivun väreistä ja en lakkaa hämmästelemättä sitä, miksi joku tietty kirja erottuu hyllystä. Muistan vaiheen, jolloin mitä hämmentävimmät kirjat olivat jatkuvasti suosiossa, se tunnelma on tähän hienosti vangittu 🙂

  5. vai venalaista kirjallisuutta… en voi muuta sanoa kuin etta kyllapa on viehattava sivu niin hauskasta aiheesta! parinkymmenen vuoden kuluttua V kylla ihmettelee itse, etta mika taa tallainen viehtymys oikein oli… ja on iloinen kun voi siita lukea! kylla sa jaksat ja osaat! 🙂

  6. Nappisuoritus! Tykkään nimittäin sivussa kaikesta. Sulla on kyllä sivistynyt lapsi, ei voi muuta sanoa. Ikävä teitä jo, toivottavasti pian nähdään.

  7. Ykkösosa on hieman tylsempi kuin kakkonen ja kolmonen, eli ihan asiantuntevasti se ei niin usein tartu käteen.

  8. Voi että! Miten osaatkin! Kyllä tulee tyttö selvästi isäänsä, kun maku ainakin on kohdallaan. Minäkin tykkään sivussa ihan kaikesta!

  9. Tykkään tässä sivusta erityisesti pinkistä ja harmaasta, ja siitä miten tuo kuvan musta tausta jotenkin terävöittää väriyhdistelmää. Tosi tyylikäs!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s