Rilli

Inspiroidu haasteessa inspiroiduttiin tällä kertaa erilaisten fonttien muodossa.

Mä tykkäsin tästä haasteesta. Kovin haastavalta se ei tuntunut, koska mulla on muutenkin tapana aina silloin tällöin käyttää otsikossa eri fontteja, sitäkin mielekkäämmältä tosin.
Sivu syntyi tällä kertaa loistavasta kuvasta ja Rillin vakio vitsistä, jonka päälle joka kerran kuuluu mukaansatempaavat hörönaurut.
(Olisittepa tänäänkin olleet todistamassa minkälaiset naurut voi saada hikisukkien haistamisesta. Tai miten hauskalta sana ripuli voikaan 3-vuotiaasta kuulostaa. Pienet pojat on kyllä välillä aika outoja, joskin sitäkin hellyttävämpiä…)

Oli tosi kiva tehdä tätä sivua ja saada jämäaakkoset käyttöön (levitin kaikki pöydälle) ja hei toi BG:n paperi on mun mielestä kerrassaan piristävä ja hyväntuulinen. Mä tykkään siitäkin.

riemu repes

(koska toi yksi sana on vähän valottunut, kerron että siinä lukee ryppy)

13 thoughts on “Rilli

  1. :D:D siis mahtava! kuva on mitä mainioin, vitsiä en ihan ymmärrä mutta hauskaa näyttää olevan :D, dymoteksti näyttää tosi hyvältä. hienosti käytetty kuviopaperia koko taustana, ei oo helppoa aina semmoinen. mustavalkoinen kuva ja mustat dymot ehkä juuri siksi sopivat tähän tosi hyvin. voi ku rilli onkin ison pojan näköinen.

    meillä tänään aiheutu T:lle kunnon naurukohtaus kun sanoin: ”sä olet pieni kakkara”. sille jakso nauraa vaikka kuin. hassuja noi pojat :).

  2. Ihanan hyväntuulinen sivu. Voi kunpa pääsis kuulemaan nuita juttuja, ne kuulostaa niin hassuilta. 🙂 Mä tykkään ihan erityisesti nuista sanatarroista(?) vasemmassa alareunassa.

  3. Toi poika on kyllä ihan pimee, ootko huomannut? Mutta niin on kyllä vanhempansakin. Tästä sivusta tuli tosi hyvälle tuulelle, just niin kuin Rillin vitseistäkin 🙂 erityisen hyvältä näyttää toi kirjava tausta.

  4. Hihii, ihana sivu. Poikien huumori on kyllä niin omaa luokkaansa, että! Mutta hauskaa. Sun dymoilu on kyllä kanssa ihan omaa luokkaansa, täytyy ottaa mallia!

  5. No on hauska! 😀 Melkein naurattaa enemmän Hempan kommentti… kyllä te ootte hauskaa sukua (jos näin ulkopuoliselta tällanen maininta sallitaan 🙂

  6. Aivan mahtava! Kuten Lintisikin totesi miten hyvin mustavalkoinen kuva ja musta dymo-journaling sopivat loistavasti värikkääseen taustaan ja miten valkoiset reunat sopii kuviopaperiin ja miten kivasti sanat ei oo suorassa eikä kuvioperin sisässä ja kohta munkaan sanomisista ei saa selvää!!! =) Toi kuva on kyllä niin paras!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s