pöhkö

Inspiroituminen oli tällä kertaa tekstiviestien muodossa.
Mä meinasin myöskin tehdä niistä tekstiviesteistä, joita ollaan lähetetty sillon kun lapset on syntyneet. Mutta apua, en löytänyt niitä mistään! Onneks Hemppa sanoi että viestit on hänellä jossain tallessa. Kunhan ne saan, skräppään kyllä nekin ettei tule samanlaista tilannetta enää vastaan.
Päätin sitten näiden viestien puutteesta johtuen skräpätä viestistä, joka kuvastaa hyvin sitä minkälainen pöhkö mä joskus olen…
höpönassu

Vietettiin viime viikolla lomaa Ahvenanmaalla perheen keskuudessa ja tuli siellä yksi sivu skräpättyäkin Hempan ja Ommun kera.

muisto

(otsikossa pitäis lukea ”muisto”)

13 thoughts on “pöhkö

 1. Tosi kivoja molemmat. Millä oot ton tekstarisivun viestin kirjoittanu, näyttää mahtavalta. Muisto sivussa on aivan upeat värit ja tykkään erityisesti nuista kuplista.

  • Kiitos Baula jälleen kerran positiivisesta palautteesta! 🙂
   Tein tekstin ihan tietokoneella. Ensin tein wordissä vihreän palkin, johon kirjoitin valkoisella Pointy-nimisellä fontilla tekstin ja sen jälkeen tulostin sen suoraan taustapohjalle. Lisäksi korostin jälkeen päin vähän valkoisella tussilla kirjaimia.

 2. Mahtavia! Tuossa Höpönassu-leiskassa on hauskaa leikkisyyttä ja tykkään siitä, että pyöreä muoto toistuu kuvan lisäksi tarinoinnissa ja koristeissa. Yliveto tuo kuva 🙂

  Muisto-leiska puolestaan on ihanan herkkä ja rauhallinen 🙂

 3. Tuo Höpönassu sivu vaan saa hyvälle tuulelle! Ja hei, hyvähän junan olisi Salon kautta käydä koukkaamassa, kun se on niin kiva paikka!!! =)

  Muisto sivu taas on aivan toisen henkinen… Tyylikäs sivu! Tykkään kehyksestä, valokuvista ja läpinäkyvistä kuplista…

 4. Höpönassussa on ihanat nuo pallokukkaset (?) ja otsikko aseteltu ihan mainiosti!
  Muistosivu on ihanan rauhallinen, tykkään siitäkin kovin.

 5. jälleen ihania sivuja. aina jotenkin raikkaita, mistä tykkään kovasti. itsekin RAKASTAN merta ja vettä. järviä… mikätahansa kelpaisi täällä vedettömässä erämaassa. sitä kaipaan Suomessa niin paljon.
  ja miten hauska kuva susta kurkut silmillä! 🙂

 6. kurkkukuva kiva. nassu mika nassu. hopokin joskus… silti rakas! 🙂 ja ma tykkaan peppukuvista. ne on jollain (oudolla) omalla tavallaan varsin kuvaavia. herkkia. ihan kuin varkain otettuja. siis voimallisia hetken/tunnelman kuvituksia. taitavasti tehty! 🙂

 7. Sä oot just noin hassu ja ihana! Kuvat ja tekstit on taas kerran mielestäni parasta sivuissa, vaikka ne ovatkin oikein viehättäviä molemmat.

 8. Alemmassa sivussa on ihanat värit ja ylempi sivu on muuten vaan hassu. Tykkään! Ja odotas, mistä aiheesta skräppään parhaillaan 😉

 9. Kivoja. Höpönassu-sivu on hauska ja iloinen. Toisessa sivussa on ihanaa tunnelmaa ja tosi kivasti oot keksinyt noi kaks samantapaista valokuvaa tuolla tavalla allekkain, näyttää kivalle.

 10. Hauska! sä olet ihana höpönassu, vaikka välillä oletkin ihan pihalla. Tykkään kovasti värimaailmasta ja asettelusta sivussa!

  Muistosivu on ihana herkkä ja mä kerrassaan rakastan noita kuvia Rillistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s