sateenkaaren väreissä

Tämän viikon inspiroituminen oli sateenkaaren väreissä.
Nautin tästä kesästä vaikka olenkin ollut aika väsynyt. Eilen alkoi perheen yhteinen loma, joten eiköhän luvassa ole vielä monia mukavia hetkiä.
Olen ollut laiska kantamaan kameraa mukana lähiaikoina, mutta sivun kuvat on kuitenkin suhteellisen tuoreita. Viime viikolta.

ihana kesä

Ihastuin noihin pieniin värikkäisiin kirjain tarroihin, joita Hemppa-sisko toi tuliaisiksi Ruotsin reissulta. Kiitos kulta! on kiva kun on kiva sisko.

Mulle tulee tästä sivusta lämmin ja kesäinen olo.

10 thoughts on “sateenkaaren väreissä

  1. Ihana sivu! Ja tosiaankin lammin ja kesainen. Olet kivasti kayttanyt vareja niin teksteissa kuin kuvissakin. Ja sitten on kiva kun yksi kuva on mustavalkoinen – ja toisessa loistaa iloinen hymy vareissa. Kylla sa osaat!!! Nautinnollista lomaa vaan… 🙂

  2. Oi kun oli kiva idea käyttää sateenkaaren värit tarinoinnissa (jossa muuten tosi kiva fontti) 🙂 Hieno juju myös tuo mustavalkoisen ja värillisen kuvan kontrasti.

  3. kesä on pop! meilläkin päiväunien jälkeen kylmä kaakao on t:n mieleen. onpa muuten coolit aurinkolasit pojalla kuvassa!!! kivasti teksti tehty väreillä.

  4. Rilli on kuin elokuvatähti ja Vei kuin syötävän suloinen karamelli. Hieno idea kirjoittaa sateenkaaren väreissä. Ja totta, tästä tuli todella kesäinen olo.

  5. ihana sivu jälleen. lämmin ja raikas olo tulee tästä. itsekin kiinnitin ensimmäisenä huomiota noihin kivoihin kirjain tarroihin. ja hauskasti teksti vaihtoi väriä sitä lukiessa. kuvat on AINA suloisia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s