vastakohdat

Tällä kertaa inspirotuminen oli vastakohdista
tyttojapoika

Nää kaks on niin erilaisia vaikka kuitenkin niin samanlaisia.

Sivu syntyi tosi nopeasti ja helposti ja onkin aika yksinkertainen.
Kerkesin onneks haasteeseen vielä mukaan. 🙂

Mainokset

15 thoughts on “vastakohdat

  1. Tosi kiva ja nätti sivu! Mä voisin kyllä näin kahden pojan kokemuksella sanoa, että melkein tuon vasemmanpuoleisen listan otsikko voisi olla ”niin kuopus” 🙂 (tai toisena syntynyt, siis erotuksena esikoisesta joka tapauksessa)

    • Totta Pia. Vaikka kyllä näistä kahdesta selvästi huomaa, että toinen on tyttö ja toinen poika. Jännityksellä sitten odotankin mitä kaikkea numero kolme tuokaan tullessaan. (jännää, että on jo kaksi eikä silti osaa yhtään odottaa mitä tuleman pitää…)

  2. He he, and despite it all, I think P is much more like you, and V much more like P. How is that possible? 🙂 Love the picture!

  3. mikä mainio kuva ja sivu kokonaisuudessaan! hienosti oot käyttänyt ”tyttö”- ja ”poikavärejä”, pienet haaraniitit kruunaa kokonaisuuden. minäkin odotan aikaa, että e olisi vähän isompi jotta voisin listata pojista asioita. tietty odotan myös aikaa jolloin voisin listata tyttöjen ja poikien eroja :)! (tosin mun kohtalo on varmaan se 7 veljestä…)

  4. Voi, miten suloinen. Tykkään yksinkertaisesta asettelusta ja kaikesta muustakin sivussa ja tietysti myös molemmista: tytöstä ja pojasta.

  5. En voi kun ihmetella, miten sa saatkin niin ihania kuvia! Ja sitten ihania sivuja niista. Pirtsakan iloinen ja tasapainoine sivu vastakohdista huolimatta (tai niista johtuen?). Hienosti toteutettu! Halit! 🙂

  6. Ihana ihana ihana! Ehdottomasti yksi mun lemppareista. Toi kuva on NIIN PARAS! Ja tekstit myös. Ihmeellistä miten pienestä asti sukupuoltenväliset erot on huomattavissa.
    Suloinen sisko ja sen veli. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s