maalia/moottoreita

Craftican blogissa oli tällä kertaa haaste jossa haastettiin käyttämään maaleja.

Leimasin purkin pohjalla ja korkilla rinkuloita ja yritin hakea vähän semmosta hammasratas tunnelmaa. Sitten leimasin tekstille paikat aaltopahvilla. Lopuksi vielä otsikon sanan ’vähän’.
Ideat on puhtaasti skräpistettyjä 🙂

Sivu itsessään kertoo meidän Rilli-pojasta, joka on kiinnostunut kaikenlaisista koneista ja moottoreista, etenkin autoista ja moottoripyöristä. Rilli on tosi kiinnostunut kaikesta missä on moottori ja korjaa omia autojaan (ja tässä mopoaan) harva se päivä.
img_new2

Laitanpa tähän vielä toisen sivun (jolla en enää osallistu craftican-haasteeseen), jonka tein eilen kun ajelin tapaamaan siskoani ja muutamaa muuta kivaa typykkää.
img_new_0001

7 thoughts on “maalia/moottoreita

  1. Hyvin skräpistetty maalijutut – ja aihe on taas mainio ja kuvat hauskoja. Ja tuo Ei-sivu näyttää tässäkin hyvältä, vaikka luonnossa se on vielä paljon näyttävämpi!

  2. Joskus voisi luulla, että Rillin mopo on aina hajalla, kun sitä täytyy niin usein korjata! Maalailut on kivoja, sivu on sellainen sopivan rosoinen, mutta ei kuitenkaan liian sotkuinen. Toi ei-sivu on tosi kaunis ja tyylikäs.

  3. Ihanat sivut, ihanat värit, ihanat kuvat, ihanat tekstit! Vau miten hieno leimausjälki tulee vauvanruokapurkin (niin ainakin oletan) pohjalla, täytyypä kokeilla joskus. Ja ihan mahtavaa, että kun kovaäänisissä vehkeissä on moottori, niitä ei tarvitse pelätä – en tiedä kumpi teistä siinä teki hienomman oivalluksen, äiti vai poika 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s