INSPIROIDU

Inspiroidu haasteessa aiheena oli kevätsiivous.
En tiedä mikä mua on vaivannut, mutta inspiroitumisetkin on lähiaikoina ollut aika väkisin väännettyjä.
Tänään kuitenkin inspiroi. Ehkä tää alitajunnassa muhi kun katsoin auringonpaisteessa olohuoneen ikkunasta ulos, enkä voinut olla näkemättä missä kunnossa se taas oli.
Olohuoneen ikkunaa pesen melkein kerran viikossa tai kahdessa. Nyt kun Veikin ylettää siihen jakkaran avulla. Kuvassa on Rilli ja eräs ystävä.
img_new

(näyttää tosi vinolta, luonnossa paremmalta)

7 thoughts on “INSPIROIDU

  1. Sun tekemeät sivut on kyllä kaikki upeita! Ihaillen niitä katson. =)
    Skräppäykseen en ole saanut itseäni vielä hurahtamaan…monesti käynyt mielessä. Mut taitaa tuo aika loppua mun tekemisissä…
    Mut nautin sun sivuista. =)

  2. Voi kuinka suloinen. Musta ne sormenjäljet teidän ikkunassa on vain hellyttäviä. Eilen kun siivoilin, huomasin että meidän iso peilikin oli täynnä pieniä sormenjälkiä siinä metrin korkeudessa 🙂 Tykkään fonteista, ruuveista, kuvankäsittelystä ja its etehdystä ikkunasta!

  3. Hieno tuo itse tehty ikkuna kuvan jatkeena! Ja onhan nuo pikkukäden jäljet ikkunassa ihania mutta joskus sitä kyllä miettii että olis se kiva kyllä jos ois puhtaat ikkunatkin!

  4. Tykkään tästä sivusta ja erityisesti teidän perheen ikkunantuhrijoista. Minustakin tuo ikkunan jatkaminen oli hyvä idea. Ja ruuvit on just passelit eikä kuvaakaan voi kuin ihastella. On se hyvä, että pitää välillä tuumaustaukoa, kun tuloksena on näin kivoja sivuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s