asioita viikon varrelta

Tällä viikolla Rilliä nauratti Siskonmakkarat sekä pierulaulu. (eikä niin vähää naurattanutkaan, ei sitä oikein muistanutkaan miten hauska nimi on siskonmakkarat.)
Vei on kuumeillut vaihtelevalla menestyksellä 38,4-39,6 välillä. Oksennettukin on ja käyty kertaalleen lääkärissä.
Ollaan käyty puistossa huonolla menestyksellä, oli aivan sairaan kylmä vaikka aurinko paistoikin ja noin 15 minuutin jälkeen lapset oli valmista kauraa. Harmi vaan että mun avain oli unohtunut kotiin.
img_2903
Onneksi mummi ja ukki asuvat suht lähellä. Saatiin ruokaa, lämmintä ja ukki kävi hakemassa Birkiltä avaimen töistä.
Yhtenä päivän huomasin että lapset oli vaihtuneet possulapsiksi. (sikamaiset vanhemmat selittänee…)
img_2888
Kevään kunniaksi perheillassa istutettu kolme auringonkukan siementä. (ja joka päivä katsottu josko olisi auringonkukkia näkyvissä. ei vielä. kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä)
img_2907
Hankittiin uusi hylly lastenhuoneeseen Ikeasta. Rillin kanssa koottiin hylly, vaihdettiin järjestystä ja kärrättiin Vei samaan huoneeseen. Rilli oli oikein oiva apuri mitä nyt välillä revinkin hiuksia päästäni. Riemulla ei kuitenkaan ollut rajoja kun Rilli sai olla virallinen puutappien-laittaja ja vatupassinpitäjä. (ei sillä että sitä olis tarvittu…)
img_2908
Kevättä rinnassa ja korvissa.
img_2891
img_29001

Välttämättömyyden pakosta vietetty kotipäivä ja rakennettu palapelejä.
img_2912

7 thoughts on “asioita viikon varrelta

  1. Voi miten minunkin tuli ikävä teitä kaikkia. Siskonmakkarat ja vatupassinpitelijä naurattivat täälläpäin. Ootte te vaan niin mainioita koko joukko!

  2. vai että on vei päässyt oikein lastenhuoneeseen asumaan! toivottavasti siirto meni/menee mutkattomasti. tämä uusi järjestely tarkoittaa sulle mahdollisuutta lukea taas sängyssä iltaisin – mä kovasti odotan kans sellaisen ajan saapumista. siihen kyllä menee vielä moooonta kuukautta. hyvää loppuviikonloppua.

  3. Pia K, kiva kun tykkäät.
    Ja Lintsi, ei kai tämmöset vaihdot koskaan ihan mutkattomasti mene. kyllä se totuttelua vaatii. Aamulla olin ihan kypsänä kun Vei heräs puol kuudelta ja herätti myös veljensä. Arvaa onko täällä nukuttu enää kuuden jälkeen silmällistäkään? EI. 🙂

  4. porsaita aidin oomme kaikki, oomme kaikki, oomme kaikki. niin tekin! mutta niin sopoja nassuja, etta sydanta hehkuttaa ihan viimeisen paalle. kiitti kun jaksat kirjoitella kuvien kanssa – mutta erityisesti, etta jaksat. lapsia. elamaa. mukavaa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s