unohtumaton päivä

Inspiroidu-haasteessa tällä viikolla piti skräpätä unohtumattomasta päivästä.
Haasteen tarkoituksena oli ettei mistään ihan perinteisestä unohtumattomasta päivästä tekisi sivua, vaan jostain mistä ei ehkä muuten tulisi tehtyä.
Mulla nyt on kuitenkin aika perinteinen muisto. Se kertoo kosinnasta ja siitä päivästä kun mentiin kihloihin. Me kerettiin olla kihloissa tosi vähän aikaa (vaan pari kuukautta), varmaan siitä johtuen kyseinen päivä on aina jäänyt häiden ja seurustelun varjoon. En ole koskaan aikaisemmin kirjoittanut siitä edes päiväkirjaan, vaikka siihen liittyykin aika hassu kommellus, joka on tosi tyypillistä mulle. Muistan kysyneeni, että onko kulta nyt ihan varma tästä kun olen just tämmönen sähelö. varma oli, mun onneksi.
99031
Sain xingin tapaan kirkkonummella idean tehdä tämmöisen sivun jossa pääosassa on teksti.
(ja muuten toi tummempi harmaa mikä näkyy toisessa reunassa on oikeasti ’kehys, joka ympäröi koko sivua. skannatessa jää pieni osa näkymättömiin.)
Kirkkonummen skräppäys-tapaamisessa oli muutenkin oikein kiva ja rento tunnelma. Nautin tosi paljon, kannatti näin vähän pitemmän matkankin päästä mennä. Kiitos tosi paljon Emmolle!! ja tietysti kaikille teille kivoille, jotka tapasin näin livenä ensimmäisen kerran. (unohtamatta tietenkään teitä ommu, hemppa, lintsi ja nossu)
Yhden sivun sain tehtyä siellä, koska muuten vaan fiilistelin.
img_0002
Sivu kertoo ’mun tytöistä’ joiden kanssa saan aika intensiivisesti olla tekemisissä kirkon tehtäväni puolesta. Tytöt on iältään 12-17-vuotiaita ja mitä ihanimpia, kauniimpia, hauskimpia ja suloisimpia nuoria mitä kuvitella saattaa. Nautin tosi paljon heidän seurastaan ja persoonallisuuksistaan. (terkkuja vaan jos joku teistä sattuu tänne eksymään…) On ollut kiva huomata että melkoisesta ikäjakaumasta huolimatta meillä on aika kiva yhteishenki.

13 thoughts on “unohtumaton päivä

 1. ihana tekstintayteinen sivu! ja nasevasti sanottu. taytyy sanoa, etta on se kylla sen toisenkin onneksi…! ehka enemmankin… 🙂

 2. Tuo haastesivu on hienosti skärpistetty. Se näyttää todella hyvältä. Täytynee itsekin kokeilla koko sivun täyttävää journalingia!

  Ja tytöt-sivussa tykkään kuvan tunnelmasta todella paljon. Kuvaako tuo tähti sua ja napit tyttöjä?

 3. Tykkään kovasti molemmista. Haastesivussa on ihana tarina ja tarinan luettua myös tajuaa otsikon merkityksen. 🙂 Ja voi miten ihana kaiverrus sormuksessa, minäki tahdon sydämen.
  Alempi sivu on tunnelmallinen ja kuvasta heijastuu yhteishenki.

 4. tosi hieno kuva sormuksesta! herttainen tarina ja sai mut hymyilemään. tykkäsin paljosta tekstistä! naseva otsikko. punaiset sydämet tuo kivan väriyksityiskohdan.

 5. Ihana tarina haastesivussa, ja sivu on tosi kauniin ja harmonisen näköinen kokonaisuus. Nätti valokuvakin ja söpöt nuo sydämet. Toinenkin sivu on nätti 🙂

 6. Oli kiva kun vierailit. Tulin kans tiirailemaan sun sivuja. Aivan uskomattoman ihana tuo ikuistettu kosinta paperille. Tykkään tosi paljon! Skräppäys on makeeta…en ole siihen vielä hurahtanut. Mietin aloittamista koko ajan…

 7. Mä tykkäsin ihan valtavasti tuosta haasteleiskasta! Ihana muisto tallennettuna ja tuo otsikko oli kyllä niin huippu 😀 Mun tekis kans mieli kokeilla tuollaista tekstileiskaa!

 8. Loistavat sivut. Haastesivun otsikko on osuva ja kuvakin on hieno. Mä en edes ollut koskaan kuullut tätä tarinaa (!) siis tätä juuttumista. Sivu on niin yksinkertainen, mutta silti siitä ei puutu mitään.

  Toisessa sivussa on mahtava fiilis ja siitä huomaa, että noi tytöt on sulle tosi tärkeitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s