juhlat juhlittu

Juhlat on nyt juhlittu tällä erää. OLi kolmekymppisiä ja kolmosia. Ollaan juhlittu suvun kanssa niin tällä kun pk-seudullakin (useaan otteeseen), juhlakausi huipentui eilisiin lasten kutsuihin. Mitään erikoista en ollut suunnitellut. maja rakennettiin ja ilmapalloihin piti saada karkkia. Se kuitenkin paljastui tuhoon tuomituksi yritykseksi. Niin jäi karkit pallojen ulkopuolelle, mutta ulkopuoleltahan ne toki on helpompi syödäkin.
img_2239
Ommulassa oli leivottu upea veturi-kakku ja koska se oli niin suuri hitti, päätin vähän samaa ideaa mukaillen toteuttaa oman version jäätelön muodossa.
img_2154
img_22361
Rilli oli polleeta poikaa kun sai kaikki kynttilät yhdellä puhalluksella sammuksiin ja sietää ollakin, olihan se hieno saavutus.
Lahjoja on taas tullut paljon ja nyt mietitäänkin että mistäs vanhoista sitten voisi luopua, jotta saataisiin uusille tilaa. No se jäänee vielä nähtäväksi. Ehkä yksi suosikki lahjoista oli kuitenkin kypärä. (koska syystä tai toisesta meillä fanitetaan erilaisia kypäriä ihan täysillä.)
Tässä kuva juuri päiväunilta heränneenä ja virkistäytyneenä välipalan ääressä.
img_2269
img_2265
img_2164
(ihan vaan todistaakseni tätä kypärä-juttua.. täytynee väkertää joku sivu aiheesta…)
On kyllä ollu tosi kivaa vaikka kiireistä. Rakkaiden kanssa on kiva viettää aikaa. Lapsillekin on kiva kun näkee kuinka paljon on ihmisiä, jotka rakastaa heitä (ja leikkii).
img_2159
img_2210

Pieni takaisku oli eilen illalla kun Vei alkoi oksentamaan. ja oksensikin aivan sairaan monta kertaa. mä menin monta kertaa laskuissa sekasin. Tiedä sitten oliko joku ruokamyrkytys purkkiruuasta kun oli oksentelu niin tiuhaa. Inhottavaa joka tapauksessa. Mutta tänään jo parempi. Onneksi. Toivottavasti ei ole mitään minkä me muutkin sitten saataisiin…
sitä toivoessa.

4 thoughts on “juhlat juhlittu

  1. Hassua miten V kin fanittaa noita kypäriä, tosin sehän tunnetusti fanittaa Rilliä joten kypärät seuraa mukana. Ekassa kuvassa Rillillä hauska katse mukin takaa.

  2. ponit on kyl kiva juttu. ja joo, noi kuvat on otettu tossa vähän aika sit, eli on ponit tallessa. oli pakko pelastaa ettei mama anna niitä eteenpäin. barbeille varmaan pitäis tehä sama juttu. 🙂

    hauska muuten toi kypärä-juttu teillä! toi kuva missä toinen istuu kypärä päässä pöydän eessä on niin hauska. 🙂 tee ehdottomasti sivu aiheesta, niin voi muistella myöhemmin.

  3. Sun kehittelemä kakku on hieno! (Tarkoitan siis, että molemmat sun kakut, mutta erityisesti tuo jätskikakku.) Ja kuvat on niin hassunhauskoja taas kerran!

    Näyttää olleen kivat juhlat sielläkin päin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s