kiirettä

Ei uskois että kotiäidilläkin voi olla niin kova kiire ettei meinaa aikaa löytyä millään skräppäykselle saatika blogin täytölle. Mulla on kuitenkin ollut, siis kova kiire. Meillä on tämä helmikuun alku aina yhtä juhlaa syntymäpäivien merkeissä. Niin nytkin. Tänään tiedossa lastenkutsut. Eilen kuitenkin sain yön tunteina skräpättyä inspiroidu haastesivun, jossa tällä kertaa tuli käyttää samaa kuvaa useammin kuin kerran. AIhe on ollut jo pitkään listalla. Se kertoo Rillin Kille-nallesta.
img_new1

Ensimmäisellä kerralla kun luin haasteen ajattelin jotenkin, että mitä tahansa pikkukuvia voi käyttää. Meidän pikku neiti on melkoinen apina. Kiipeämässä yhtenään kaikkialle mihin suinkin vain pystyy. Alas ei osata tulla ja järkeäkään ei hirveästi vielä päässä ole, koska ikääkin on vasta 11kk. Kuvasin kameran urheiluasetuksella kun neiti kiipesi ketterästi keittiöjakkaralle.
Sain idean birkiltä tehdä siitä ’pläräyskuvan’ sivuun. Kokeilin ja se onnistui ihan tyydyttävästi. (parempikin olis tietty voinut olla.) Siis kuvat kun ’plärää’ näkyy siitä selvästi miten tyttö kipeää tuolille. Ensimmäistä kertaa tein 8×8 tuumakoossa sivun. (jos joku innostuu joskus koittamaan samaa ideaa, niin ’lärpäkkeitten’ tulisi olla vähän leveämpiä pläräyksen helpottamiseksi.)
img_new2

ja sitten kun tästä saadaan juhlat juhlittua ja jälkisiivoukset tehtyä, niin eiköhän meikäläinenkin ehdi tehdä oman listamaniansa ja ehkäpä vielä craftican-haasteenkin.

11 thoughts on “kiirettä

  1. Voi miten valloittavia sivuja.. Niin hellyttävä nalle sivu ja voi kun tuota pläräystä ei pääse näin koneen välityksellä suorittamaan.. 🙂

  2. toi kille-sivu on aivan suloinen! onneksi tulen tänään itse pläräilemään noita alemman leiskan sivuja :).

  3. Ihanan suloisia sivuja!

    Nyt kyllä tahtoisi päästä livenä koittamaan tuota sivujen pläräystä. Kiva idea! Pienenä tuli aina tehtyä noita ton tyylisiä piirtämällä.

  4. Tosi onnistuneita sivuja taas kerran. Kille-sivu on suloinen ja apinatyttö pitää nähdä livenä. Toivottavasti selvisit hengissä lastenkutsuista 🙂

  5. Kyllä kannattaa käyttää miestenkin ideoita skräppäyksessä. Tuo pläräysidea on tosi kiva. Ja Kille-sivu on juuri niin söpö kuin pitääkin.

  6. Ihania sivuja molemmat! Nuo suosikit tahtoo aina kärsiä… ja onkohan tuo apina-vaihe tytöille vähän sama kuin pojille pärinä. Mulla kyllä tukka harmaantuu sitä mukaa kuin tytölle tulee ikää.. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s