aamun torkku, illan torkku

Uusimman inspirodu haasteen aiheena oli aamu.
Näytin Birkille mun sivua nyt aamulla. Se sanoi että ”ton täytyy olla joku haaste, muuten sä et olis koskaan tehny tommosta sivua. Sun mielestä aamuissa ei oo mitään parasta.”
Ja melkein oikeassa onkin. Mä en tosiaan ole mikään aamu ihminen. Aamulla väsyttää aina ihan hirveesti ja nousen vasta sitten kun on pakko. (voi olla että siihen tietysti vaikuttaa myös yöheräämiset).
Mä olen samalla myös illankin torkku. Illallakin väsyttää ja menen mielelläni kohtuullisen ajoissa nukkumaan. (ellen innostu skräppäämään.)
Torkku, mikä torkku.

img

Vaikken aamuihminen olekaan niin päätin kuitenkin lähestyä aihetta positiivisesta näkökulmasta. Kotiäidin aamuissa on kuin onkin mun mielestä myös parhaita asioita ja niistä sivu kertoo. Toteutus on vähintäänkin mielenkiintoinen. Aika monen vaiheen jälkeen ajauduin lopputulokseen. En ole ihan varma noista aamussa kirjaimista. (Livenä näyttää edes vähän paremmilta.) Ihana bg:n kuviopaperi ei oikein pääse oikeuksiinsa. Hemppa oli kiltti ja toi sen mulle lohdutus tuliaisiksi intohimonaskräppäys viikonlopusta. (Kiitos vielä kultanen!)

14 thoughts on “aamun torkku, illan torkku

  1. Minunkaan mielestä aamussa ei ole parasta juuri mikään (tai no, alkaa olla tuossa 9 jälkeen), joten osaan arvostaa positiivista asennettasi! 😉 Kaunis sivu, kiva valokuva.

  2. Ihana! Erityisesti tykkään siitä kirjainympyröistä – hyvä tapa käyttää vaativaakin kuviopapereita. Todella kiva kokonaisuus… mäkin voisin tulla teidän suklaa-aamiaiselle joskus 😉 Hyvähyvä!

  3. Tutulta kuulostaa ettei aamussa ole parasta oikein mikään… silti minäkin päädyin ajattelemaan tämän haasteen myönteiseltä kannalta – tosin sivuni ei ole vielä ihan valmis.

  4. Mäkään en ole aamuihminen, en varsinkaan nykyään, kun nahkavekkari herättää hyvissä ajoin ennen kahdeksaa 😉 Tykkään tässä leiskassa ihan kaikesta!

  5. Nätti, ihanan rosoinen ja nuo kirjaimet ympyrässä tuovat mukavasti erikoista ilmettä tähän, tulee vähän niinkuin aamuinen kellotaulu mieleen tuosta.

  6. Aamuinen tunnelma ja värimaailma 🙂 Maalatut ja revityt kohdat näyttävät tosi hienoilta!

    Tuo ”aamun torkku, illan torkku” kuulostaa kyllä niin tutulta… Herätyskello tuntuu soivan aina ihan liian aikaisin riippumatta siitä, mihin aikaan edellisenä iltana on mennyt nukkumaan. Sitä kai se vanhuus teettää 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s