ihanaa kun on lunta!

nettikauppa Craftica on omassa blogissaan ruvennut myöskin julkaisemaan kahden viikon välein vaihtuvaa skräppäys-haastetta. Oikein kiva!
Ensimmäisessä haasteessa piti skräpätä sivu valmiin mallin mukaan.
Malli oli tyypillisesti 12×12 tuumakoossa. Mä koen helpommaksi skräpätä letter-kokoisia sivuja, joten pitihän sitä tietysti osallistua kun kerran oli haastettakin.
untitled1
(kokeilin ensimmäistä kertaa ison sivun skannausta. jäi pienet kaistaleet reunoilta näkymättömiin, mutta ei haitanne)

Ollaan tosi paljon nautittu talvesta. Kuvat on viime viikolta. Ei meinattu ensin päästä mäkeen ollenkaan, kun pulkat oli mummilla ja ukilla. Onneksi löydettiin kaapista liukuri, joka on ollut pölyttymässä siellä ainakin vuoden päivät. Liukuri on sellainen astetta jämerämpi. (ei tavanomainen lerppu). Ja vitsit että oli hauskaa! Niin hauskaa että mun piti myös saada koittaa. 🙂
Kyllä pienen pojan riemussa on jotain tosi tarttuvaa.
(ja otsikko on suoraan kyseisen pojan suusta lainattu.)
Tuli sieltä muutama ”HULLAAAA!! kin (ärrä ei vielä oikein luonnistu), joka olis myöskin ollut hauska otsikko. En vaan ajoissa keksinyt.

En ole ihan vielä päättänyt että tykkäänkö sivusta vai en. Olen ehkä kallistumassa kuitenkin sille pidän linjalle, näin vuorokauden tuijottelun jälkeen.

11 thoughts on “ihanaa kun on lunta!

  1. Kylla kannattaa tykata! Iloiseksi tulee ihan vaan katsoessa – ja ilonhuudot voi ihan kuulla. Naytti olevan tosi hauskaa ja sivu kertoo sen hienosti! Taitava olet! 🙂

  2. Ihailin noita kuvia jo aiemmassa postauksessa! Rillin riemun voi tosiaan aistia. Otsikko on hauska, vaikka ”HULLAA!” olisi ollut kanssa mainio. Sivu on tosi onnistunut – ihan melkein kateellisena katselen sitä! Noi pikkuiset valkoiset lumihiutaleetkin on niin passelit!

  3. jo onkin mahdottoman hauska ja onnistunut sivu! otsikko mainio, napit ihanat, kuvat erinomaiset ja hauskasti käytetty valkoista kynää!

  4. Aivan super ihana sivu.. Kuvissa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita.. 🙂 Otsikon fonttikin kuvaa jotenkin tunnelmaa, tykkään tosi paljon..

  5. Oho sulla on uusi sivupohja – en meinannut tunnistaa koko blogia 🙂 Leiskassa on ihanat värit ja yksityiskohdat, ja varsinkin valokuvat on kertakaikkisen mahtavat. Tästä tulee hyvälle tuulelle!

  6. Aivan ihana sivu! Sitä katsellessa kuvittelee itsensäkin pulkkamäkeen. Kuvat toimivat todella hyvin. Mä en osaa päättää kumpaa fanitan enemmän – sua vai rilliä:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s