neliöitä

(tai kuutioita)
Inspiroidu haasteessa numero 38 piti käyttää paperista tehtyjä neliöitä/kuutioita.

kipsukka

Pikku neiti on ollut kovassa kuumeessa ja yskässä. (Pahinta oli se että oltiin risteilyllä ja ruotsissa samaan aikaan. Reissu oli olosuhteet huomioon ottaen ihan hyvä. Käytiin Hempan ja Lintsin kanssa askartelukaupoissa.) Olen ollut tosi huolissani ja stressaantunut. Kolme yötä on mennyt vähemmän nukkuessa. Ja sitten jäi vielä intohimona skräppäys-viikonkoppukin väliin, vaikka oli maksettu ja kamalasti odotettu. No semmosta se äidin elämä joskus on. Aina ei voi voittaa.
Toivottavasti kuitenkin kaikki jotka pääsitte sinne nautitte minunkin edestä.
Kuumetta ei näin illalla enää ollut, vaikka kamala yskä ja nuha. Parempaan päin mennään siis.

OLi äärettömän rentouttavaa tehdä tätä sivua. Se syntyi helposti ja nopeasti ja oli juuri sellaista aivolepoa, jota väsynyt äiti kaipaa. Nyt tarvitsisi kuitenkin mennä jo nukkumaan jos yöllä joutuu taas kukkumaan. (heh, tulipa hieno riimi…)
Niin ja onneksi alkuviikosta tuli paketti Heinikasta jossa oli neliön muotoinen kuvioleikkuri. Sai heti töitä 🙂

11 thoughts on “neliöitä

  1. kaivattiin sua tapahtumassa. hyvä että pikkuinen on jo parempi. huolehtiminen on niin raskasta. ihanat värit tuossa sivussa! mites sattukin, että olit just tilannut paperileikkurin! mä haluun kans sellasen, mut tuolla tapahtumassa ei ollut niitä myynnissä. se on sitten seuraavaksi ostoslistalla.

  2. Tykkään pirteistä neliöistä, jotka sopii otsikon kanssa mainiosti sivuun. Sua kaivattiin launtaina, tuliaisiakin hankittiin 🙂 Ihanaa, että pieni potilaskin voi jo paremmin.

  3. Hui miten kovassa kuumeessa pikkunen on ollut.. 😦 Mutta onneksi voi jo paremmin.. Useastakin suusta kuulin, että harmi kun et päässyt Tampereelle, seuraavalla kerralla paremmalla onnella.
    Sivu on kauniin värinen, neliöt on niin ihanat tummaa taustaa vasten.

  4. Kaunis, luontevan näköinen sivu!

    Minua luultiin Tampereella kerran sinuksi. 🙂 Jos ja kun kokoonnumme joskus lähiseudun ihmisten kanssa skräppäämään, niin mekin toivottavasti tavataan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s