vastoinkäyminen

tämän viikon inspiroidu haaste kuului seuraavasti: VASTOINKÄYMINEN / Ella Eliisa
Elämän eri vaiheisiin kuuluu niin hyviä kuin huonojakin hetkiä. Eihän ole tarkoitus, että kaikki vastoinkäymiset yritetään väkisin unohtaa? Epäonnistuminen on raskasta, mutta sekin kuuluu elämään. Uskalla tallentaa myös ikäviä muistoja – ne ovat osa elämääsi. Jos ajatus ikävien muistojen tallentamisesta tuntuu vieraalta ja pelottavalta, aloita jostain hyvin pienestä. Jos olet tottunut täsmällisyyteen ja myöhästyt tavoistasi poiketen työpaikalta, se saattaa tuntua suureltakin epäonnistumiselta. Epäonnistuminen on suhteellista.

mulla on ollut selkä tosi kipeenä viime aikoina. en koe niinkään epäonnistuneeni mutta vastoinkäyminen on kuitenkin. haaste tuli sopivaan saumaan. oli hyvä vähän käydä tätä asiaa läpi ja löytää siitä jotain positiivistakin. tuntuu niin vaikealta hoitaa omat askareet kun koko ajan sattuu selkään. tällä viikolla lapsetkin on ollut kipeitä ja kaivanneet ihan erityistä huomiota. yölläkin.
Teksti on kyllä aika henkilökohtainen mutta päätin olla silti suttaamatta sitä. ja kuvat on otettu tänään.
aina voi ola lukematta jos tuntuu liian tungettelevalta 🙂

selka

14 thoughts on “vastoinkäyminen

 1. Aiheesta huolimatta kaunis ja harmoninen sivu. Ja erittäin hyvin sopii haasteeseen. Terveys erityisesti on asia josta ei osaa olla riittävän tietoinen kunnes jokin kipu pysähdyttää. Voimia ja paranemista sinulle. Koitahan jaksaa.

 2. hieno sivu, koskettava teksti! selkäkivut on kamalia. toivottavasti voit pian paremmin.

  muistatko kun yrititte auttaa mua kerran kun kärsin ko vaivasta… patteri apuvälineenä :D.

  • todellakin muistan Lintsi!! sitä en oo vielä koittanutkaan. kiitos paljon kaikille tsemppauksesta! kyllä se tästä.
   Ja iloista Joulua kaikille jotka käytte täällä!!!

 3. Tasapainoinen ja rauhallinen sivu. Oikein aiheeseen sopiva. Varmasti vain kymmenesosan tuosta kivusta kokeneena, selkäsärky on mielestäni pahinta kaikista. Toivottavasti pian helpottaa, ihanaa joulua.. 🙂

 4. ihana sivu ja mullekin tuttua. (parin viikon saikku takana selän ja niskojen takia…) ärsytti vaan maata kotona kun ei voinu ees askarrella kunnolla! ja koko ajan sattu tai oli pää sekasin lääkkeistä. nyt alkaa helpottaan. toivottavasti sullakin pian!
  kuvat on hyvin kuvaavia ja teksti koskettava. koitahan jaksaa ja oikein hyvää joulua!

 5. hei, jos haluat tehdä tämmöisen vastoinkäymissivun jostain hassusta aiheesta, niin tiedän sulla niitä tapauksia olevan historiassa muutamia – BÖÖ! tai naama pesusangossa. tietenkään niistä helmihetkistä ei taida kuvia olla, mutta ei skräppisivuissa aina tarvita kuvia. :). hyvää viikkoa! toivottavasti nähdään joku päivä.

  • Lintsi, katsotaan.. voin skräpätäkkin 😀 böö olis kyllä hyvä. hempalla on hyvä pöllö leimasinkin. me tullaan sinnepäin aaton aattona ja käydään välillä kotona ja olla sitten uusvuosikin näillä näkymin siellä.

 6. Todella tyylikäs sivu, toimii hienosti! Täydellisesti aiheeseen sopivat kuvat, muokkauksetkin menneet just nappiin.

  Ihanaa joulua sulle, toivottavasti selkäkivutkin helpottavat! 🙂

 7. Taidetaan asua aika lähekkäin jos sulla on Ikeaan alle kilsa ja mulla 1,5 😀 Huomasin kommentin EllaEliisan blogissa ja pitihän sitä heti tulla katsomaan tätä blogia.

  Hyvää Joulua !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s