paimen ja sen lampaat

sain kuin sainkin väkerrettyä seimiasetelmaani paimenen ja paimenelle kaksi lammasta.
en tiedä mutta mulla perinteinen kuva paimenesta on jo vanhaksi tullut, parhaat laidunpaikat tunteva, lempeä mies. joten sillä teemalla. ehkä jossain vaiheessa teen paimenelle nuoren oppipojan.
lampaille teen vielä joskus nenät helmistä kunhan löydän sopivat.

img_1197
img_1202
(arvatkaapa muuten mitä Joosef sanoi Jeesukselle eräänä aamuna leikin tiimellyksessä. ’ nyt pysyt siellä sängyssä’ )

eilen kun hetkeen kiinnittänyt huomiota siihen mitä rilli puuhaili, oli osa skräppäykseen käytettävistä aakkostarroista päätynyt mestarille naamariksi. vähän mua kyllä harmitti mutta samalla se oli kyllä melko koomista. tarjouduin tekemään rillille kartongista naamarin ettei tarvitse mun tarroja tuhlata. tehtiin monsteri-naamari.
img_1181
pohjakartonki oli iso, mutta muut kartongit on skräppäyksestä jäänyttä ’silppua’ niitä on muutenkin hyvä hyödyntää esimerkiksi korteissa.
(naaman muodon piirsin vapaalla kädellä, leikkasin irti. parsinneulalla tein reiät nauhaa varten, jonka virkaa toimittaa tavallinen kuminauha. super yksinkertainen. ja nopea.)
onneksi tämä kelpas ja mun tarrat saa jäädä toistaiseksi rauhaan…

4 thoughts on “paimen ja sen lampaat

  1. kiitos joulukortista, se tuli tänään. tai no, pikemminkin joulukuori, sillä kortti oli tainnut unohtua jonnekin :). jos teillä siis seilaa yksi yksinäinen kortti, se oli ehkä se, jonka oli tarkoitus lähteä tänne meille… ota se vaikka mukaan kun tulette joulun viettoon! perinteitä kunnioittaen pitäähän meidän tavata, jos ei jouluaattona, niin joku muu päivä!

  2. vitsit mitä kaikkea ihania juttuja tänne on tullut. Noi paimenet on tosi hyviä 🙂 Ja kiitos ihanasta joulukortista! piristi kovasti ja Aidakin tykkäs ihastella sitä vaikka kuinka kauan. Hyvää joulua myös sinne!

  3. Päivitysilmoitus: December Daily 08 « Lintsi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s